Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
zondag, 24 juli 2016 09:32

Feliciano Lopez winnaar toernooi Zwitserse Gstaad

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Feliciano Lopez Feliciano Lopez

Feliciano Lopez heeft het toernooi in Gstaad op zijn naam geschreven. In de finale was de Spanjaard met 6-4 en 7-5 te sterk voor Haase. Op het Zwitserse gravel stond de nummer één van Nederland voor de 5e keer in zijn loopbaan oog in oog met Lopez.

Opmerkelijk genoeg ging Haase de partij in met een 3-1 voorsprong in onderlinge duels, waarbij hij drie keer op gravel de betere was. De linkshandige veteraan Lopez bereikte de eindstrijd via een driesetter tegen de Duitser Dustin Brown. Nadat Haase de eerste set verloor na één keer zijn eigen servicebeurt te hebben ingeleverd, kende hij een beter begin van de tweede set.

Lopez kwam echter terug van een break achterstand en Haase speelde op 5-5 een teleurstellende game op eigen opslag waardoor zijn tegenstander opnieuw kon breken. Na een paar backhandfouten en een dubbele fout van Haase slaagde Lopez er uiteindelijk in zijn derde breakpunt te verzilveren met een forehandpassing. Vervolgens sleepte hij op eigen service de eindzege in de wacht.

Ned. Correspondent Kajee

Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 210 keer
Marsosur