Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
vrijdag, 29 juli 2016 09:47

Masters Toronto: Djokovic en Wawrinka maken geen fout

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Novak Djokovic Novak Djokovic

Novak Djokovic heeft zich zonder al te veel problemen geplaatst voor de kwartfinale van het masterstoernooi in Toronto. De Servische nummer één van de wereld was donderdag in twee sets te sterk voor de Tsjech Radek Stepanek.

De 37-jarige veteraan probeerde tegen te stribbelen, maar moest uiteindelijk met 2-6 en 4-6 zijn meerdere erkennen in Djokovic. In de kwartfinale stuit de Serviër opnieuw op een Tsjechische tegenstander. Tomas Berdych had drie sets nodig om de Amerikaanse qualifier Ryan Harrison opzij te zetten en is nu de volgende tegenstander van Djokovic.

De als tweede geplaatste Stan Wawrinka had het alleen in de eerste set lastig tegen de Amerikaan Jack Sock. De Zwitser had daarin een tiebreak nodig en won deze met 7-3. Daarna leek het verzet van de als zestiende geplaatste Sock gebroken. Wawrinka verloor nog maar twee games en won de partij uiteindelijk met 7-6 (3) en 6-2. Kevin Anderson is de volgende tegenstander van Wawrinka. De Zuid-Afrikaan was in de derde ronde te sterk voor Bernard Tomic.

Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 192 keer
Marsosur