Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
dinsdag, 04 oktober 2016 20:24

Simpele zeges voor Nadal en Murray

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Andy Murray Andy Murray

Zonder zich bovenmatig in te spannen heeft Andy Murray zich geplaatst voor de tweede ronde van het ATP-toernooi in Peking. De nummer één van de plaatsingslijst was met 6-2 en 7-5 veel te sterk voor de Italiaan Andrea Seppi.

Voor de Brit was het alweer zijn achtste zege op rij op deze tegenstander. In de tweede ronde stuit Murray op de winnaar van het Russisch onderonsje tussen Konstantin Kravchuk en Adrey Kuznetsov.

Rafael Nadal had geen kind aan Paolo Lorenzi. De als tweede geplaatste Spanjaard had slechts 64 minuten nodig om de Italiaanse veteraan op de knieën te krijgen. Nadal gunde Lorenzi slechts twee games en won eenvoudig met 6-1, 6-1.

In de tweede ronde neemt de Spanjaard het op tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Adrian Mannarino en Albert Ramos-Vinolas.

Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 176 keer
Marsosur