Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
woensdag, 16 november 2016 19:59

Murray te sterk voor Nishikori

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Andy Murray Andy Murray

Andy Murray heeft in Londen ook zijn tweede groepswedstrijd van de ATP World Tour Finals gewonnen. De Britse nummer één van de wereld had drie sets nodig om Kei Nishikori opzij te zetten: 6-7 (9), 6-4, 6-4.

Murray en Nishikori stonden woensdag ruim drie uur op de baan in de O2 Arena. In de eerste set wist geen van de spelers de opslag van de tegenstander te breken waardoor een tiebreak noodzakelijk was. Nishikori trok deze met 11-9 naar zich toe.

In de tweede set werd Murray één keer gebroken door de Japanner, maar de Brit brak op zijn beurt twee keer de service van Nishikori. Dit scenario herhaalde zich in de derde set waardoor de mondiale nummer één na een lange partij als winnaar van de baan stapte.

Later op de avond komen in deze poule Stan Wawrinka en Marin Cilic nog in actie. Beide spelers verloren hun eerste partij.

Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 126 keer
Marsosur