Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
zondag, 27 november 2016 00:07

Kroatië wint dubbelspel

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Marin Cilic Marin Cilic

Kroatië is nog één overwinning verwijderd van een tweede Davis Cup. Marin Cilic en Ivan Dodig beslisten zaterdag het dubbelspel in het voordeel van de Kroaten. Het Argentijnse duo Juan Martin Del Potro en Leonardo Mayer werd in straight sets verslagen.

De teams waren met name in de eerste twee sets aan elkaar gewaagd. Beide keren moest een tiebreak de beslissing brengen en Kroatië trok in Zagreb twee keer aan het langste eind. In de derde set was één break van de Kroaten genoeg voor de overwinning: 7-6 (2), 7-6 (4), 6-3.

Zondag moet Juan Martin Del Potro zijn enkelpartij winnen van Marin Cilic om Argentinië in de race te houden. De twee tennissers stonden tien keer tegenover elkaar en acht keer moest Cilic zijn tegenstander feliciteren met de overwinning. De laatste zege dateert echter uit 2013.

Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 137 keer
Marsosur