Top Banner
Brief QN sports inzake weigering cameraploeg door Inter Moengotapoe ------------- Nini Harpal Open worsteltoernooi met top match-ups ------------- Aanstelling trainers nationale selecties ------------- Badminton Nationale Jeugd Kampioenschappen succesvol afgerond ------------- Telesur verovert CTSS Plus veteranentitel
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
donderdag, 28 mei 2015 01:45

Tyrone Spong maakt re-entree tijdens WSOF 22

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Tyrone Spong Tyrone Spong

Tyrone ‘King of the Ring’ Spong zal later dit jaar na een afwezigheid van twee jaar zijn rentree in het Mixed Martial Arts maken. Hij zal op 1 augustus tijdens WSOF 22 in het Planet Hollywood Resort & Casino in Las Vegas zijn krachten meten met de meer ervaren Mike Kyle.

Het evenement op 1 augustus in Las Vegas zal worden afgesloten met een interessant gevecht voor de weltergewichttitel van de organisatie tussen kampioen Rousimar Palhares en uitdager Jake Shields. De bantamgewichttitel van Marlon Moraes zal ook op het spel worden gezet tegen Sheymon Moraes (geen familie).

Nadat hij op 12 april 2014 in Istanbul een ernstige beenbreuk opliep tijdens zijn titelgevecht tegen Gökhan Saki, werd het een tijdje stil rondom Spong. Daar kwam op 6 maart verandering in toen hij in Duitsland zijn professioneel boksdebuut in de eerste ronde op knock-out won van Gabor Farkas. Twee weken later stond Spong weer tussen de touwen. In Wuppertal boekte hij zijn tweede overwinning door de Duitser Emre Altintas eveneens in de eerste ronde op knock-out te verslaan.

Kyle wist eind maart na drie opeenvolgende nederlagen zijn eerste overwinning in twee jaar tijd te boeken. De voormalig UFC-vechter won in Abu Dhabi overtuigend van Baga Agaev.

WSOF 22 Tyrone Spong

Copyright © 2015 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 595 keer Laatst aangepast op donderdag, 28 mei 2015 02:25

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Broki              
2 Deva Boys              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 KD              
9 Happy Boys              
10 Jong Aurora