Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
donderdag, 22 oktober 2015 00:42

Cedric Manhoef winnaar tijdens indrukwekkende World Fighting League

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Cedric “Baas” Manhoef heeft afgelopen zondag het prestigieuze World Fighting League toernooi gewonnen. Het deelnemersveld van het toernooi was ijzersterk en bestond uit; William Diender, Edson Fortes, Massaro Glunder en Cedric Manhoef.

Cedric moest op 1 avond twee tegenstanders verslaan. Zijn eerste wedstrijd was de halve finale tegen Edson Fortes. Het was een spectaculaire partij, waarbij Cedric 3 rondes lang moest knokken voor de winst. Cedric won overtuigend en mocht in de finale aantreden tegen een oude bekende; Massaro Glunder. De twee hebben in het verleden regelmatig met elkaar getraind en waren dus op de hoogte van elkaars kwaliteiten.
 
Massaro is de rijzende ster van Mike’s Gym, van zijn 19 prof partijen heeft hij er 17 gewonnen. Het werd dan ook een finale waar het publiek enorm naar uitkeek. Kickboksen op het allerhoogste niveau dat is waar het publiek 3 rondes lang op getrakteerd werd, in de finale tussen Cedric Manhoef en Massaro Glunder, met Cedric “Baas” Manhoef als winnaar van het toernooi. Hij mag zich nu met trots de World Fighting League 70 KG Tournament Champion noemen.
Melissa Benjamin

Copyright © 2015 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 928 keer Laatst aangepast op donderdag, 22 oktober 2015 00:52
Marsosur