Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
woensdag, 09 december 2015 21:07

Cedric 'Baas' Manhoef winnaar Mix Fight Tournament Championship

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Cedric 'Baas' Manhoef Cedric 'Baas' Manhoef

Cedric 'Baas' Manhoef heeft zijn WFL toernooi winst van 18 oktober jongstleden nog vers in het geheugen. Hiermee vertrok Cedric Manhoef vol zelfvertrouwen naar Duitsland om deel te nemen aan een ander 4mans toernooi; Mix Fight Tournament Championship.

Om deze titel in de wacht te slepen moest hij wederom 2 partijen op 1 avond winnen. Zijn eerste partij was zwaar en ging over de volle 3 ronden. Ondanks het feit dat Cedric in deze partij een blessure opliep heeft hij deze toch overtuigend weten te winnen.

In de kleedkamer moest Manhoef worden behandeld aan zijn blessures, want niet lang daarna moest de kickboxer zijn opwachting maken in de finale van het toernooi. Dit is meteen het moeilijkst aspect van een toernooi, de vechters moeten fysiek en psychologisch zeer sterk zijn en zich ondanks de opgelopen blessures wederom weten op te peppen voor de finale.

Mede dankzij zijn ervaren hoek, bestaande uit; Paul Pengel, Jurgen Boerleider en Melvin Manhoef is dit gelukt. Zijn tweede partij verliep zoals gepland en er waren zelfs momenten, waarbij hij de finale vroegtijdig had kunnen beslissen. Manhoef besloot geen onnodige risico's te lopen en dwong een overtuigende overwinning af en werd daarmee de Mix Fight Tournament Champion 2015. Een ongekende prestatie binnen 2 maanden wist Cedric Manhoef twee loodzware toernooien te winnen.

2015 was voor deze kickboxer een zeer succesvol jaar, waarin hij maar liefst 3 toernooien op zijn naam schreef. Voor 'baas' Manhoef een mooie afsluiting van 2015 en een schitterend begin van 2016.
Copyright © 2015 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 352 keer Laatst aangepast op woensdag, 09 december 2015 21:30
Marsosur