Top Banner
Brief QN sports inzake weigering cameraploeg door Inter Moengotapoe ------------- Nini Harpal Open worsteltoernooi met top match-ups ------------- Aanstelling trainers nationale selecties ------------- Badminton Nationale Jeugd Kampioenschappen succesvol afgerond ------------- Telesur verovert CTSS Plus veteranentitel
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
zondag, 14 februari 2016 14:00

Wisse's nemen besluit eigen kickboks team op te richten

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Donovan en Ryan Wisse Donovan en Ryan Wisse

De talentvolle kickboksers in Suriname Ryan en Donovan Wisse hebben de overstap gemaakt. De voormalige pupillen van sportschool Simson Gym onder leiding van dhr. Angelo Simson zijn hun eigen team begonnen genaamd; Team Wisse.

Volgens Ryan en Donovan Wisse hebben zij hier in Suriname bij Simson Gym hun maximum bereikt en werd het dus tijd voor een grotere uitdaging. Beide kickboksers hebben een persoonlijke trainer in de persoon van Dhr. Watson met als onderkomen Fitness Factory. Trainer Watson is belast met de kracht, conditie en padstraining van Ryan en Donovan.

Beide broers trainen ook bij verschillende sportscholen, waaronder White House van Martin Hiffens met als trainer Cor Marengo, First Class Boxing waar zij door trainers Benito Linger en Davaio Hoogvliets worden begeleidt. Ryan en Donovan zijn wel de mening toegedaan dat er in Suriname te weinig wedstrijden worden georganiseerd, waardoor kickboksers niet aan hun trekken komen en bijna geen wedstrijdritme op doen.

Team Wisse staat voor een nieuwe uitdaging en het is volgens beide kickboksers geen makkelijke weg. De focus van Ryan en Donovan is op Nederland gericht, want het talent om studie en topsport te combineren is bij beide kickboxers vooral niet gering. 'Wij trainen zesmaal per week soms twee keer per dag om de top te bereiken. Om onze doelen te bereiken en nieuwe uitdagingen aan te gaan zullen wij altijd 100% ons zelf blijven. Wij hebben enorm veel geleerd van dhr. Angelo Simson en zullen hem daarvoor altijd dankbaar zijn', aldus Ryan en Donovan Wisse.Fabricio Bentes vs. Rayen WisseCarlo Reis vs. Donavan Wisse
Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 2203 keer Laatst aangepast op zondag, 14 februari 2016 14:22

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Broki              
2 Deva Boys              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 KD              
9 Happy Boys              
10 Jong Aurora