Top Banner
Brief QN sports inzake weigering cameraploeg door Inter Moengotapoe ------------- Nini Harpal Open worsteltoernooi met top match-ups ------------- Aanstelling trainers nationale selecties ------------- Badminton Nationale Jeugd Kampioenschappen succesvol afgerond ------------- Telesur verovert CTSS Plus veteranentitel
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
zondag, 29 mei 2016 05:35

Suriname verslaat Duitsland in God of the Arena 2

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Jairzinho 'Bigi Boi' Rozenstruik vs. Kamran Aminzadeh Jairzinho 'Bigi Boi' Rozenstruik vs. Kamran Aminzadeh

Suriname heeft team Ardalan van Duitsland in God of the Arena 2 verslagen. Een internationale thaiboks gala met vechters uit Nederland, Aruba, Duitsland en Suriname, waarbij alle A-klasse partijen gingen tussen Suriname en de Duitse Ardalan.

Het hoofdgevecht was eentje tussen de Surinaamse zwaargewicht kampioen Jairzinho "Bigi Boi" Rozenstruik van Team Bigi Boi en Kamran Aminzadeh van Team Ardalan. Voor Bigi Boi absoluut geen makkelijke tegenstander, want de Duitser was vooral niet van plan om te gaan liggen. Aminzadeh wist tenslotte in alle drie rondes, ondanks zwaar door Bigi Boi te zijn toegetakeld, toch stand te houden. Nadat de judges de punten hadden opgeteld werd al snel bekend dat Jairzinho "Bigi Boi" Rozenstruik unaniem had gewonnen.

Het publiek in de Ismay van Wilgen sporthal heeft ook weer pas na twee jaren mogen genieten van Titans ster Anwar Karsters. Anwar, die overigens een goede partij heeft afgewerkt tegen Ardalan vechter Mahmod Fahour, kreeg steeds te maken met kopstoten van Fahour tegen zijn gelaat. Na herhaaldelijke waarschuwingen van de arbiter bleef Fahour steeds maar door gaan met zijn kopstoten tegen het voorhoofd van Karsters, totdat er zelfs een punt werd afgetrokken.

Op gegeven moment in de tweede ronde besloot de coach van Fahour zijn doek in de ring te gooien, betrad hij zelfs ook de ring en besloot hij zijn vechter terug te roepen omdat hij van mening was dat zijn vechter werd benadeeld. Na deze actie had de arbiter geen keus, maar dan de overwinning middels opgave toe te wijzen aan Anwar Karsters. Echter werd deze beslissing van de arbiter na ongeveer tien minuten door interventie van de Surinaamse Thaiboks Bond (SuThaiBo) teruggedraaid en werd de uitslag beschouwd als te zijn een no contest. Ook gaf de SuThaiBo aan dat er zeker een rematch tussen deze twee vechters zal plaatsvinden.

Titans/Suriname vechter Joshua Karsters kwam ook in actie en wel tegen Sascha Valentic in de A-klasse. Karsters sloeg de Duitse Valentic tot bloedens toe en won na drie rondes op punten. Verder was ook Donovan Wisse van Team Wisse tegen Titans vechter Nevil van Els niet te stuiten. Zowel de eerste als de tweede ronde gingen richting Wisse, totdat hij in de derde ronde met een 'gemene' frontkick de neus van Nevil van Els brak (zie foto) met als gevolg TKO. Een taaie wedstrijd werd het tussen Jason Felix en Giovano van Rabenswaay. Na vijf rondes keihard geknok vanuit beide zijden was het toch Rabenswaay die aan het langste eind zou trekken en op punten won.

De snelste partij van de avond was het gevecht tussen Duwayne Dwight Chirino en Ser Sporkslede. Laatstgenoemde vechter wist zijn partij binnen vijftien seconden middels technical knock-out af te maken en ging met de UMC belt vandoor. Het waren een reeks van keiharde powerpunches van Sporkslede tegen de lever van Chirino.

Overige uitslagen: Victor Manuel Jovannhie Felipe Layos vs. Alvin van de Leeuw (winnaar amateurbokspartij Alvin van de Leeuw), Nizaar Ramahi vs. Donny Bank (winnaar Nizaar Ramahi), Felicien Grahiano vs. Nigel Deel (winnaar Felicien Grahiano), Pascal Brunswijk vs. Maurice Nooitmeer (winnaar Maurice Nooitmeer), Xavier Mahadew vs. Chevirino Tiapoe (winnaar Chevirino Tiapoe).Jairzinho Rozenstruik vs. Kamran AminzadehAnwar Karsters vs. Mahmod FahourJoshua Karsters vs. Sascha ValenticJason Felix vs. Giovano van RabenswaayDonovan Wisse vs. Nevil van Els
Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 1526 keer Laatst aangepast op zondag, 29 mei 2016 13:03

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Broki              
2 Deva Boys              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 KD              
9 Happy Boys              
10 Jong Aurora