Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
zondag, 04 september 2016 23:49

Simson Gym doet inwijding van nieuwe generatie vechters

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Angelo Simson bezig bekend te maken wie de vechters zijn die de eindstreep hebben behaald Angelo Simson bezig bekend te maken wie de vechters zijn die de eindstreep hebben behaald

Simson Gym heeft door de jaren heen verschillende kampioenen afgeleverd en ondertussen zeventien internationale titels behaald. Zondag was het de beurt aan een nieuwe generatie vechters die werden toegelaten tot het wedstrijdteam van Simson Gym.

Volgens Angelo Simson is Simson Gym ondertussen bij de vijfde generatie vechters en zijn zij nog steeds bezig jonge vechters te vormen tot waardevolle Surinaamse kampioenen. Vandaag werd dus aan het publiek de inwijding van negen jeugdige vechters gedaan. Deze groep vechters zijn toegelaten tot het wedstrijdteam van Simson Gym en zullen worden voorbereid op wedstrijden en prestatie van wereldklasse. Tezamen met de inwijding werden deze jonge atleten, in het bijzijn van het Simson Gym juridisch team o.l.v. Benito Pick (advocaat), Marco van Kallen (advocaat), Cher Marchand (notaris) en trainers Angelo Simson, Revelino Dongo, Edwin Graham, ook gecontracteerd.

Verder zal Simson Gym met een delegatie bestaande uit vijf vechters en twee trainers op 10 september vertrekken richting Nederland voor een trainingskamp met daarop aansluitend wedstrijden. De vijf vechters; Feritio Dest, Randy Tijtel, Chavella Lee, Radjendrenath Debie en Raphino Richaards zullen dan op 24 september in Stadskanaal op het kickboks gala 'Warriors Today' in actie komen.

Volgens Angelo Simson zullen zijn vechters daar o.a. trainen bij VOS Gym, Simson Gym NL en Fighting Factory Carbin. Trainer Revelino Dongo die ook zal meereizen naar Nederland vindt het enorm belangrijk dat zijn vechters ervaring gaan opdoen in het buitenland. 'Behalve ervaring opdoen is het ook voor de vechters belangrijk dat zij bekendheid genieten', zei Dongo verder. Om middelen te vergaren voor deze trip hebben de leden van Simson Gym de afgelopen weken tot tweemaal toe carwash activiteiten succesvol ontplooit.

Vermeldenswaard is dat Simson Gym nog geen lid is van de Surinaamse Thaiboks Bond (SuThaiBo). 'De Thaiboks bond verricht uitstekend werk en wij van Simson Gym ondersteunen het bestuur ten zeerste. Zodra er wedstrijden zijn waar de behoefte bestaat om mee te doen aan een gala onder auspiciën van de SuThaiBo dan schrijven wij van Simson Gym ons gelijk in. De doelstellingen van de bond zijn goed, want daar streeft Simson Gym er ook naar,' aldus Angelo Simson. De delegatie keert op 28 september terug naar Suriname.SimsonizedAngelo Simson en Revelino Dongo samen met de vechters die de eindstreep hebben behaaldCopyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 537 keer Laatst aangepast op maandag, 05 september 2016 01:39
Marsosur