Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
vrijdag, 23 september 2016 15:52

Sita Winter treft Arvis Dijkhof tijdens Boss of the Ring 2

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Team Yvel in Aruba voor 'Boss of the Ring' part two Team Yvel in Aruba voor 'Boss of the Ring' part two

Sita Winter heeft in Aruba zeker niet een makkelijke klus te klaren. De Team Yvel thaibokster zal het op zaterdag 24 september tijdens de 'Boss of the Ring 2' in de Boye Martial Arts Center, Aruba moeten opnemen tegen de thuisfavoriet Arvis Dijkhof.

'Dit is de eerste keer dat ik Suriname op het onderdeel thaiboksen zal vertegenwoordigen. Mijn partij is eentje in de Nieuwelingen klasse en wel drie rondes van anderhalf minuten. Voor mij is het een eer om mijn land op internationaal bodem op de kaart te plaatsen. Ik heb hiervoor maandenlang keihard tweemaal per dag getraind en sta onder strakke begeleiding van Carlos Yvel en Widjai Thakoer', aldus Winter.

De 22-jarige Surinaamse Team Yvel vechtster die de thaibokssport al ongeveer een jaar beoefend kwam voor het laatst uit tijdens de derde "Junior King of the Ring". Daar wist zij Gloria Healy van White House Fight & Fitness verslaan. Ook in Guyana tijdens de 2014 Inter Guyanese Spelen was Winter in haar boksgevecht tegen de Guyanese Tessa Howhard niet te stuiten.  

Volgens Team Yvel baas, Carlos Yvel zijn de voorbereidingen naar dit internationale gala toe heftig geweest, want behalve Sita Winter zullen ook Mitchel Wielson, Daniel Saverino, Wikash Moti en Marciano Thakoer in actie komen. Carlos Yvel is verder met de SuThaiBo (Surinaamse Thaiboks Bond) al geruime tijd bezig jonge vechters klaar te stomen voor grote uitdagingen. Yvel zei ook dat zijn vechters in topvorm verkeren en dat er in een kooi gevochten zal worden dus het wordt spannend!

Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 303 keer Laatst aangepast op vrijdag, 23 september 2016 15:59
Marsosur