Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
zondag, 25 september 2016 11:15

Danenberg verslaat Shkodran Veseli voor Welterweight titel

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Eyevan Danenberg heeft afgelopen vrijdag in Linz, Oostenrijk de Welterweight titel in de wacht kunnen slepen. Tijdens Final Fight Championship 26 (FFC) wist Danenberg zijn Albanese tegenstander en meervoudig kampioen Shkodran Veseli te verslaan.

De Hoornaar won na drie rondes van drie minuten op punten. Alle drie rondes gingen unaniem richting Danenberg. Het lukte Veseli in de laatste tien seconden van de derde ronde nog om met een hook punch Danenberg te pakken. De 77kg Nederlands, tweevoudig Europees en tweevoudig Wereldkampioen kreeg toen 8-tellen, maar het mocht niet baten.

Danenberg heeft een twee-jarig vechterscontract lopen bij GLORY en zal op GLORY 35 vechten in Nice, Frankrijk tegen de Franse Karim Benmansour, terwijl zijn FFC Welterweight titel volgend jaar in de Verenigde Staten zal worden verdedigd. In zijn GLORY debuut tijdens de 31e editie was hij tegen de Spanjaard Maximo Suarez ook al succesvol.

Verder zal Danenberg komend jaar in Aruba met Starfighters Promotion een grote partij draaien. Wanneer de thaibokser weer richting Suriname komt om te vechten is vooralsnog onduidelijk. 'Ik wil al mijn fans in Suriname en een ieder die mij van daar volgt bedanken voor alle ondersteuning en zal zal mijn best doen om zo spoedig mogelijk weer eens naar Suriname komen om te vechten', aldus Danenberg. Zolang ik een aanbieding krijg ben ik in Suriname zei de thaibokser verder.Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 324 keer Laatst aangepast op zondag, 25 september 2016 12:52
Marsosur