Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
zondag, 25 september 2016 12:55

Vechters Simson Gym houden hoofd Suriname hoog

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Chavella Lee Chavella Lee

De vechters van Simson Gym hebben het zaterdagavond in Stadskanaal, Nederland weer eens uitgeflikt. In Stadskanaal, Nederland waren het tijdens het kickboks gala 'Warriors Today' vooral Chavella Lee en Radjendrenath Debie die furore maakten.

Simson Gym vechtster Chavella Lee versloeg haar opponente Kim Hobbers al in de eerste ronde middels technical knock-out. Lee begon met een keiharde linkse kick en scoorde meteen. Na een flitsende combinatie en een knie tegen het lichaam van Hobbers kreeg de Nederlandse vanwege pijn 8-tellen van de arbiter. Bij de voortzetting viel Lee haar opponente meteen aan met combinaties en indrukwekkende knieën en moest het gevecht door de arbiter worden gestopt. Lee, de ongeslagen kampioen van Suriname en (Undisputed Muay-Thai Council) UMC 'Dangerzone' tournament belt houder, wist drie maanden terug ook al in Frans Guyana te zegevieren.

Radjendrenath Debie en Feritio Dest kwamen ook in actie. Debie nam het op tegen de veel grotere en gespierde Belg, Sebastian Collin. Een ieder die dacht dat Collin zou winnen kwam er bedrogen uit. Debie maakte zijn punten vooral met keiharde power punches, terwijl zijn Belgische tegenstander goed was met de knieën en low kicks. Uiteindelijk zou het toch Debie zijn die met een spectaculaire overwinning vandoor zou gaan.  

Simson Gym vechter en tweemaal Junior King of the Ring Feritio Dest nam het op tegen Brahim Hamdi en verloor. Jammer genoeg moest Dest in een gewichtsklasse hoger uitkomen maar de jeugdige Surinaamse thaibokser koos er toch voor om in de ring te stappen. 'Ondanks het verlies zijn wij enorm tevreden met de prestatie van onze jeugdige vechter. Dest is een krijger, geeft niet op en zal elke keer steeds sterker en sterker terug komen', aldus Angelo Simson.

De twee overige Simson Gym vechters Raphino Richaards en Randy Tijtel kwamen niet in actie. Tijtel zijn tegenstander raakte geblesseerd en zijn vervanger trok zich, nadat hij de beelden van Tijtel had bekeken, terug.
Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 417 keer Laatst aangepast op zondag, 25 september 2016 14:27
Marsosur