Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
zaterdag, 05 november 2016 01:26

Donovan Wisse treft Sergio Eckhart tijdens grote Enfusion 43

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Donovan Wisse Donovan Wisse

Wereldkampioen en IRO-belt houder Donovan Wisse zal het op 20 november 2016 tijdens de grote Enfusion 43 in MartiniPlaza Groningen, Nederland opnemen tegen de Indonesische Sergio Eckhart. De Surinamer maakt hiermee zijn intrede in de A-klasse.

Wisse wist op zaterdag 22 oktober 2016 tijdens 'Fighters Glory' in Drachten, Nederlands - Europees kampioen Robin Ciric door middel van knock-out in de derde ronde te verslaan. Na pakweg vier weken wordt het dus wederom hard knokken voor Wisse in deze 82kg A-klasse wedstrijd van drie rondes van drie minuten.

'Het is voor mij een eer om in een gala van Enfusion te mogen vechten. In Nederland is Enfusion groot en is het een organisatie waartegen men naar opkijkt. Het is namelijk ook een evenement waar veel opkomende jonge vechters de kans krijgen om uit te komen', aldus Donovan Wisse. Wisse zei verder zijn tegenstander slechts van beelden te kennen en dat dit gevecht geen titel zal opleveren.  

Of dit gevecht niet te snel is gepland voor Donovan Wisse gaf de kickbokser als antwoord; 'Nee zeker niet. Ik vind het juist leuk om elke maand te vechten, omdat ik dan gewoon veel ervaring kan opdoen en ik houd er gewoon van. Mijn doel is om de beste te worden in mijn gewichtsklasse', zei Wisse verder. Volgens Wisse is de grote man hierachter wederom Etien Thezalus van Killa's Cardio Boxing.

'Mijn voorbereidingen zijn heel goed. Ik train strak o.l.v. mijn coach Jervin Watson, ook bij Brothers Gym, Simson Gym NL o.l.v. veelvoudig wereldkampioen Rayen Simson en Mos Gym. Mijn boodschap naar al mijn fans in Suriname is; blijven jullie mij ondersteunen. Ik geef tijdens mijn trainingen en wedstrijden alles wat ik heb. Jullie motiveren mij, geven mij kracht en daar ben ik Suriname erg dankbaar voor', aldus Donovan.

In december 2016 zal Donovan Wisse in Suriname een kraker afwerken tegen Joshua Karsters, terwijl Ryan Wisse, indien hersteld van zijn blessure, het zal opnemen tegen Anwar 'The Exorcist' Karsters.Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 842 keer Laatst aangepast op zaterdag, 05 november 2016 14:10

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 West United              
2 Papatam              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 Boma Star              
9 Caravan              
10 TOK