Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
vrijdag, 28 juli 2017 16:02

Killa's Cardio Boxing topman Etien Thezalus in Suriname

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Etien Thezalus Etien Thezalus

De oprichter van Killa's Cardio Boxing, Etien Thezalus is momenteel in Suriname. Het doel van zijn bezoek heeft voor een deel verband met het Internationaal thaiboks gala "Summer Fights Part 2" welke op zaterdag 5 augustus 2017 in Torarica zal worden gehouden.

Verder is Thezalus ook in Suriname om zijn sportmanagement bedrijf 'Warriors Sports Management International B.V.' (WSMI) te promoten. "Omdat Donovan Wisse in de "Summer Fights Part 2" moest vechten, dacht ik gelijk gebruik te maken van de gelegenheid om WSMI in Suriname te promoten. Ik ben jaren terug vanuit Suriname naar Nederland vertrokken en heb toen Killa's Cardio Boxing opgericht. Ook in Suriname bestond Killa's Cardio Boxing in samenwerking met Healthy Lifstyle er al. Nadat een heleboel scholen dit systeem overnamen dacht ik dit ook in Nederland te beginnen. Ik heb nu in mijn sportschool in Nederland heel veel vechters rondlopen en train veel grote vechters daar, ook in combinatie met hun eigen sportschool waar zij vandaan komen", aldus Thezalus.

"Naast Killa's Cardio Boxing ben ik strak bezig met WSMI, waar wij vechters proberen te managen. Behalve vechters kunnen wij ook atleten managen bij WSMI. Wij staan dus bij de WSMI open voor elke topsporter. Verder heb ik bij Killa's Cardio Boxing veel hoogtepunten bereikt. Natuurlijk is het eerste hoogtepunt van mijn carrière geweest het opzetten van Killa's Cardio Boxing. Daarna heb ik grote vechters kunnen maken en begeleiden. Voor mij als coach is het belangrijk dat veel topvechters bij mij langslopen om dus uiteindelijk samen positieve resultaten te kunnen boeken. Een groot voorbeeld nu is wereldkampioen Donovan Wisse, waarvan ik niet alleen de trainer ben maar ook zijn management voor hem in orde maak. Wat wij dus voor de vechters kunnen doen is op een professionele wijze de partijen neerzetten en hun in hun carrière te begeleiden. Ons doel is zoveel mogelijk Surinaamse vechters een kans bieden, zodat zij de doorbraak internationaal kunnen maken" zegt de Killa's Cardio Boxing en WSMI topman verder.

Volgens Thezalus heeft Suriname altijd topvechters afgeleverd. "Als je kijkt naar alle grote Surinaamse namen die hier hebben rondgelopen en nog steeds in het vizier staan dan geloof ik er nog steeds in dat er nu nog meerdere zullen rondlopen die bij WSMI terecht kunnen voor doorgroeimogelijkheden. "Wij willen bij WSMI zoveel mogelijk atleten hun droom waarmaken. Eenmaal ik in Suriname ben, is mijn doel langs alle sportscholen te gaan om hun verder uit te leggen wat wij op management niveau in samenwerking met hun onder andere kunnen betekenen voor zo'n sporter", aldus Thezalus.

Behalve de sportschool Killa's Cardio Boxing en WSMI heeft Thezalus ook zijn derde bedrijf opgericht, waarbij hij zijn eigen gear (uitrusting) te bieden heeft aan sporters. "Ik kan hiermee behalve mijn eigen gear leveren, ook vechters en atleten sponsoren. Vechters en atleten kunnen van alles bij mij krijgen. Van handschoen tot de laatste uitrusting dat een vechter bij het thaiboksen nodig heeft", zegt Thezalus tot slot. Etien Thezalus vertrekt in augustus weer richting Nederland.Copyright © 2017 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 135 keer Laatst aangepast op vrijdag, 28 juli 2017 16:20

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 West United              
2 Papatam              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 Boma Star              
9 Caravan              
10 TOK