Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
zaterdag, 12 augustus 2017 19:09

"Summer Fights" part 2 op onafhankelijkheidsdag Suriname

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Het kickboksgala "Summer Fights" part 2 dat vanwege een kortgeding van zaterdag 29 juli 2017 werd verschoven naar zaterdag 5 augustus 2017, zal nu op 25 november onafhankelijkheidsdag van Suriname worden afgewerkt op het achtererf van hotel Torarica.

Dit evenement zal worden georganiseerd door Starfighters Promotion in samenwerking met Torarica Hotel & Casino en Etien Thezalus van 'Warriors Sports Management International B.V.' (WSMI). Op 29 december is Starfighters Promotion ook van plan om iets aparts in Suriname te organiseren. "Dit zal iets anders zijn dan een kickboks / MMA (Mix Martial Arts) event, maar wel een tintje daarvan. Meer informatie hierover zullen Star Fighters Promotion en Torarica op 25 november aangeven", aldus Clyde Petres van Star Fighters Promotion.

"Onze tweede event van 29 december zullen wij samen organiseren met de bond van Angelo Simson en de SuBoBo (Surinaamse Boks Bond). Verder gaan de kickbokswedstrijden die wij zullen draaien onder toeziend oog zijn van een top scheidsrechter uit Nederland. Ook zal deze zelfde scheidsrechter, welke tijdens onze gala's als hoofdjury zal fungeren, ook onder meer een cursus verzorgen aan de eerdergenoemde bonden", zegt Petres verder.

Copyright © 2017 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 124 keer

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 West United              
2 Papatam              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 Boma Star              
9 Caravan              
10 TOK