Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
maandag, 02 oktober 2017 09:53

SuThaiBo organiseert 1e Nationale Kampioenschappen Thaiboksen in Suriname

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De Surinaamse Thaiboks Bond (SuThaiBo) organiseert op zaterdag 28 oktober voor de eerste maal in Suriname de Nationale Thaiboks Kampioenschappen. De SuThaiBo is al pakweg drie jaren bezig om orde en structuur in deze gevechtssport te brengen.

De beste vechters in de C, B en A categorie van elke gewichtsklasse zullen in actie komen. Alle gevechtsportscholen die bij de SuThaiBo zijn aangesloten, dat zijn er dertien van de veertien scholen in Suriname, doen mee aan de kampioenschappen. Dit gala zal worden afgewerkt in de Ismay van Wilgen sporthal en een toegangskaart kost in de voorverkoop SRD 40.

Behalve kampioen worden zullen alle winnaars en de beste nummer twee naar Columbia afreizen waar de SuThaiBo is uitgenodigd om vechters van Suriname te laten deelnemen aan de Pan-American Championships dat gehouden zal worden op 10, 11, en 12 november van dit jaar. Voor de kosten naar Columbia zal de SuThaiBo moeten opdraaien met behulp van de overheid, andere sponsoren en door middel van fundraising en kleurkaarten acties.Copyright © 2017 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 87 keer Laatst aangepast op maandag, 02 oktober 2017 17:15

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Broki              
2 Deva Boys              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 KD              
9 Happy Boys              
10 Jong Aurora