Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
vrijdag, 20 februari 2015 03:29

We doen het allemaal voor borstkanker

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
vlnr Clyde Petres, Saraya Truideman en Furdjel de Windt vlnr Clyde Petres, Saraya Truideman en Furdjel de Windt

'We doen het allemaal voor borstkanker', waren de woorden van de organisatie van "Ladies Fight for Pink".

Een internationaal thaiboks gala met uitsluitend dames partijen. In het kader van Internationale dag van de Vrouw organiseert Stichting Sport for Sports in samenwerking met Starfighters promotion een bijzondere thaiboks gala, waarbij er uit haast alle delen van de wereld kampioenen gehaald zullen worden naar Suriname om hier in de Anthony Nesty Sporthal op 27 maart 2015 te knokken.

Er zullen 14 partijen worden afgewerkt met topvechters als Isis "Fight Queen" Verbeek uit Nederland en Saraya Truideman onze eigen Surinaamse trots. De organisatie heeft nog een kracht bij en die is niemand anders dan Furdjel de Windt. Hij was de eerste thaibokser die Victor "Tigrie" Kuku versloeg in Suriname.

Karin Refos, de motor achter Pink Ribbon in Suriname, geeft aan dat ze niet met elke organisatie in zee kan maar ervan overtuigd is dat Star Fighters promotion een organisatie is die heel veel goeds voor Suriname in petto heeft en hoopt dat er een jaarlijkse samenwerking zal zijn. De wereldbekende dames die zullen meedoen zijn; Isis Verbeek (Ned), Saraya Truidenman (Sur), Iman Barlow (Eng), Roberta Hopfner (Rusland), Mariela Kruse (Indonesië), Rachida Bouhout (Marokko), Lisanne van der Molen (Peru), Marloes Merza (Thailand), Tiana de Juses (Bra), Ümmi Erdogan (Duitsland), Marija Malenica (Kroatië), Elizete Lemos (Bra), Fride Kirat (Turkije), Sereen Taina Heiligen (Bra), Ratcha Mannoesingh (Sur). En onze lokale meisjes Chavella Lee en Natasha Ribeiro. Al deze kampioenen vechten tegen borstkanker!

Copyright © 2015 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 409 keer Laatst aangepast op donderdag, 05 maart 2015 19:55
Marsosur