Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
zaterdag, 07 maart 2015 18:23

The best of all Elements

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

"The best of all Elements" is het kickboksgala wat dit voorjaar in Nederland wordt gepresenteerd. Ontstaan uit het unieke samenwerkingsverband met drie promotors; Sportmani, Slamm en The Combat Company, maakt dit project uniek in zijn soort.

Geen onderlinge concurrentie, maar de handen ineenslaan met het doel om de kickbokssport in Nederland weer het platform te geven wat het verdient. Er is een uiteenlopende matchmaking gecreëerd waarin topvechters en toptalenten zichzelf weer kunnen laten zien en meten op het vlak waar zij recht op hebben binnen Nederland. De grootste winnaar zal natuurlijk het publiek zijn, omdat zij eindelijk weer de partijen en vechters live kunnen aanschouwen in eigen land.

Door vechters uit binnen- en buitenland welke zijn gecontracteerd, de verlichting, het geluid en de toplocatie, wordt aan onze kickboksliefhebbers iets heel moois aangeboden. Voor de liefhebbers zal er met namen als Ismael Londt, Khalid Bourdif, Boy Boy Martin, Redouan Cairo, Fred Sikking, Regian Eersel, Loren Javier, Christiaan Baya, Clyde Brunswijk, DÁngelo Marshal, Piëtro Doorjé en vele andere toppers veel te genieten zijn.

"The best of all Elements" is op zondag 19 april in het Topsportcentrum te Almere. Om 15.00 uur gaan de deuren open, waarna het programma zal aanvangen om 16.00 uur.

Copyright © 2015 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 354 keer
Marsosur