Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
vrijdag, 03 april 2015 04:31

Andy 'The Machine' Ristie gaat voor titel in GLORY 20 Dubai

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Andy 'The Machine' Ristie Andy 'The Machine' Ristie

Andy 'The Machine' Ristie - Robin van Roosmalen & Mosab Amrani - Gabriel Varga zijn na de weging van GLORY 20 Dubai nu officieel voor de titelgevechten. Alle vier vechters waren tijdens de officiele weging uitstekend op gewicht.

Van Roosmalen verdedigt vandaag in het Dubai World Trade Center in Dubai zijn titel in het lichtgewicht tegen de Surinaamse superster en GLORY vechter Andy 'The Machine' Ristie. De enige vechters die Van Roosmalen in GLORY ooit hebben kunnen verslaan zijn Ristie en de Italiaan Giorgio Petrosyan geweest. In de voorlaatste partij strijden Mosab Amrani en Gabriel Varga om de vacante titel in het vedergewicht.

De gewichten zijn als volgt: Robin van Roosmalen vs. Andy 'The Machine' Ristie (titelgevecht lichtgewicht) en Mosab Amrani vs. Gabriel Varga (titelgevecht vedergewicht)

Copyright © 2015 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 905 keer Laatst aangepast op vrijdag, 03 april 2015 04:43
Marsosur