Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
woensdag, 29 april 2015 06:06

Simson Gym presenteert “Caribbean’s Best”

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Chavella Lee Chavella Lee

Simson Gym organiseert op zaterdag 2 mei a.s. het Thaiboks gala “Caribbean’s Best”. Middels dit gala wilt Simson Gym zowel Nationaal als Internationaal een statement maken.

Waarom doen wij wat we doen? Simson Gym gelooft dat een klein land als Suriname zich prima staande kan houden tussen de grote spelers in de kickbokswereld. Daarom werken wij hard en moedigen onze jonge Surinaamse atleten aan om het uiterste uit zichzelf te halen. We geloven er sterk in dat je moet vechten voor waar je in gelooft. Zo bewijzen wij dat de beste Thaiboksers van het Caribisch gebied uit Suriname komen en Simson Gym hierin hofleverancier is.

Een ieder die Simson Gym ondersteunt helpt u ons te investeren in het talent wat ons land rijk is en draagt u bij aan de verwerkelijking van de dromen van onze jonge vechters. U toont uw waardering voor deze jonge sporters die 6 dagen per week trainen om Suriname een plaats te geven op internationaal niveau. Wij stimuleren mensen om het beste uit zichzelf te halen. Niet alleen in de ring maar ook daarbuiten. Wij organiseren events op een zodanig niveau dat het de standaarden voor onze vechters maar ook voor ons publiek zal verhogen. Ondertussen promoten wij de sport en ons land. In dit proces creëren wij kampioenen.

Wat kunt u zaterdag 2 mei verwachten? Alle lokale topvechters uit Simson Gym en de overige sportscholen komen op deze dag in actie. Het gala wordt in de Ismay van Wilgen Sporthal gehouden en begint om 19.00 uur. De deuren gaan om 18.00 uur open. Er staan 2 dames partijen geprogrammeerd. Shievanna Rellum en Chavella Lee, twee van de Simson’s Angels, komen beiden uit tegen een Trinidadiaanse tegenstander. Ook Randy Pinas, Donovan en Ryan Wisse, Georgio Pelswijk, Rakesh Jethoe, en Radjindernath Debi en de 2- voudig junior King of The Ring Feritio Dest van 15 jaar zijn helemaal klaar voor deze nieuwe uitdaging.

Team IJfel, Game Over en Masakatsu staan ook prominent gematched. Angelo Simson die in de afgelopen jaren samen met zijn vechters 16 titels heeft gewonnen is ervan overtuigd dat zijn nieuwe kroost Suriname trots zal maken. Er zitten een aantal talenten tussen die potentie hebben om de wereldtop te bereiken. Reden te meer voor Suriname om als 1 man achter de vechters te staan aanstaande zaterdag, zegt Simson.Ilse hermans

Copyright © 2015 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 1340 keer Laatst aangepast op zaterdag, 02 mei 2015 14:40

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 West United              
2 Papatam              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 Boma Star              
9 Caravan              
10 TOK