Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
woensdag, 18 mei 2016 10:40

De Witte Lotus Kids Triathlon & Senioren Aquathlon geannuleerd

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Onderstaand artikel is ingezonden door de Surinaamse Triathlon Unie (STU). De STU maakt bekend dat de Witte Lotus Kids Triathlon en Senioren Aquathlon van respectievelijk 21 en 22 mei 2016 helaas zijn afgelast.

De reden hiertoe is onvoldoende participatie van de deelnemers. Voor de senioren heeft de STU gemeend een Fun Aquathlon af te werken op zondag 22 mei 2016. Deze fun aquathlon is toegankelijk voor deelnemers vanaf de leeftijd van 14 jaar.

Let wel, er zullen geen prijzen uitgereikt worden en er zal ook geen politie begeleiding aanwezig zijn; de race heeft dus geen competitieve karakter. De mensen van het Rode Kruis voor EHBO assistentie zullen ook niet aanwezig zijn.

De teach in die gepland stond voor vijdag 20 mei, komt dan te vervallen. Er zal ook een beperkt aantal officials aanwezig zijn voor de tijdregistratie. Gelieve ook voor uw eigen drank te zorgen. Aanmeldtijd: 22 mei om 06.30 uur in de Witte Lotus.

Indien u al bent ingeschreven en graag wilt meedoen met de Fun Aquathlon, gaarne een bevestigings-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. uiterlijk vrijdag 20 mei 2016. Onze welgemeende verontschuldigingen voor het mogelijk onstane ongerief.

Surinaamse Triathlon Unie

Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 209 keer
Marsosur