Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
dinsdag, 18 oktober 2016 23:45

Oase mini-aquathlon

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Zondag 16 oktober is er vanuit de triathloncommissie van Oase een mini-aquathlon georganiseerd, waarbij Oase als niet-Oase leden welkom waren. Er waren drie categorie├źn in de leeftijdsklasse 16+ met 16- en 1 categorie voor een duo beiden 16+.

Bij deze speciale funeditie moest de zwemmer de eerste 50 meter zwemmend op een noodle afleggen en de laatste 50 meter mocht fullspeed gezwommen worden. Zijn of haar partner legde vervolgens een traject van 900 meter af met een korte slalom om pionnen en konden er bonusseconden verdiend worden naar gelang het aantal omgeworpen flessen.

Een worp in een basketbal bucket met een tennisbal bepaalde de eindtijd. Voor de finale eindtijd werden de verdiende bonusseconden afgetrokken en kreeg de top 3 in elke categorie een medaille. De opkomst was goed te noemen met een deelname van 43 duo's . Van hele families tot samengestelde groepen van diverse aard uit Suriname en een sportief duo uit Frankrijk.

Het publiek moedigde de deelnemers enthousiast aan onder de gezellige tonen van de DJ, dat maakte dat het een gezellige en geslaagde middag werd op Oase. De slogan voor iedere deelnemer en voor de winnaars in het bijzonder was: Well done, stay active!

Triathloncommissie Oase

Copyright ┬ę 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 137 keer Laatst aangepast op dinsdag, 18 oktober 2016 23:55
Marsosur