Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
woensdag, 18 november 2015 22:06

Toppers houdt Kampoe gelijk

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Bij de start van de 26ste speelronde van de Surinaamse troefcall competitie zijn de ploegen van Kampoe en Toppers niet verder gekomen dan een gelijk spel. In een gelijk opgaande strijd bleef het tot aan het eind 76-76 gelijk.

Bij de laatste ronde had de ploeg van Kampoe een voorsprong van 4 punten. De spanning kwam terug toen een Koppel van Toppers met 11-0 won. Echter wisten de andere koppels van Toppers hun wedstrijden niet te winnen. Hoogste score bij Kampoe was voor het koppel Jitinderdath Ramcharan - Dewanand Gajadien met 23 punten. Aan de zijde van Toppers scoorden Marlon Reding - Manolito Vasilda 28 punten.

‘t Hofje won met 88-61 van Olaria. Hoogste score bij ‘t Hofje was voor het koppel Johan Shakison - Joanne Sabajo met 27 punten. Voor Olaria was het koppel Samir Gobind - Dewanand Ramcharan goed voor 17 punten. The Joker Boys was met 83–63 te sterk voor Shaktie. Hoogste score bij The Joker Boys was voor het koppel Devid Kasandikromo - Ravi Hannoe met 26 punten. Shaktie koppel Himmenkumar Makhanlal - August Dwarka scoorde 19 punten.

Victorie verloor van Openbaar groen met 79-84. Hoogste score bij Victorie was voor het koppel Renata Meyer - Waldi Hart met 33 punten. Openbaar groen koppel Robertino Antheunis - Andre Kwasi scoorde 32 punten. Op donderdag 19 november 2015 staan de volgende wedstrijden op programma: Trekkers vs. S.M.C., // Paloeloe vs. Ekta, // Kolibrie vs. Formula// Jai Gandhi vs. Sudhar.

Surinaamse Troefcall Bond

Copyright © 2015 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 239 keer
Marsosur