Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
vrijdag, 18 december 2015 15:04

Kampoe troefcall kampioen 2015

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Sudhar vs. 't Hofje Sudhar vs. 't Hofje

Troefcall vereniging Kampoe is voor de vijftiende keer troefcall kampioen geworden van Suriname. Bij de start van de 29ste speelronde had Kampoe slechts 1 punt nodig om kampioen te worden en het lukte de kerverse kampioen aardig.

De tegenstander van Kampoe was dit keer de ploeg van S.M.C. die kans maakte om in de top zes te eindigen. Kampoe kreeg precies wat ze nodig hadden, want de wedstrijd tegen S.M.C. eindigde uiteindelijk in een 76-76 gelijkspel. S.M.C verzekerde zich ook voor een plek in de top zes. Hoogste score bij Kampoe waren voor de koppels Jitinderdath Ramcharan - Dewanand Gajadien en Chaitram Prasad - Viresh Changoer met 22 punten. Aan de zijde van S.M.C. scoorde koppel Sudesh Jhinnoe - Niemchand Radjie 22 punten.

Paloeloe versloeg The Joker Boys met 90-59 en eindigde met deze winst op de vierde plaats. Hoogste score bij Paloeloe was voor het koppel Roel Stanton - Roy Wehl met 29 punten. The Joker Boys koppel Devid Kasandikromo - Ravi Hannoe scoorde 15 punten. Formula verloor van Openbaar groen met 74-81. Hoogste score bij Formula was voor het koppel Wendel Grant - Raoul Van Dijk met 24 punten. Openbaar groen koppel Reiner Gemin - Evita Ristra was goed voor 26 punten.

Ekta was met 94-63 te sterk voor Shaktie. Hoogste score bij Ekta was voor het koppel Kriesram Sital - Lekhradj Kalloe met 41 punten. Hoogste score bij Shaktie was voor het koppel Radjinderkoemar Chawhari - Sailes Ganpath met 19 punten. Sudhar was met 99-56 een maat te groot voor 't Hofje. Aan de zijde van Sudhar scoorde koppel Dewanand Sheoratan - Ajay Sewnandan 35 punten. Hoogste score bij 't Hofje waren voor de koppels Frankie Santjes - Marita Buyne, Otmar Kerijk - Nutricia Bougeunon en Guno Darnaud - Rene Ormskirk met elk 16 punten.

Toppers verloor van Trekkers met 65-87. Hoogste score bij Toppers was voor het koppel Marlon Reding - Roy Graanoogst met 21 punten. Trekkers koppel Ruben Flier - V. Vianen was goed voor 28 punten. Olaria verloor met een verschil van vier punten (65-69) van Jai Gandhi. Hoogste score bij Olaria was voor het koppel Rakesh Soekhai - George Soekhai met 18 punten. Jai Gandhi koppel Vikash Mathoera - Jitindra Jagai scoorde 24 punten. Verder won Victorie met 82-70 van Kolibrie. Hoogste score bij Victorie waren voor de koppels Johan Tjon A kon - Emanuel Etman en Waldi Hart - Renata Meyer met elk 24 punten. Hoogste score bij Kolibrie was voor het koppel Ricardo Watamaleo - Ramanschaken Anches.

Surinaamse B-troefcall selectie ook maatje te groot voor Nederlandse selectie
Nadat de Surinaamse A-troefcall selectie met groot verschil gewonnen had van de Nederlandse selectie, was de Nederlandse selectie op zoek naar revanche. De tweede wedstrijd werd gepland voor de B-selectie van Suriname tegen de Nederlandse selectie. Ook dit keer mocht het niet baten voor de Nederlanders, want de Surinaamse selectie won met een groot verschil (390-324). Hoogste score bij Suriname was voor het koppel Harvey Comvalius - Rawin Mahangoe met 55 punten. Hoogste score bij Nederland ging naar het koppel Paul Esajas - Nacio Goodett met 51 punten. Het Nederlandse koppel Annelies Ormskerk - Dennis Oosterwolde gaf in de zevende ronde een baunie aan de Surinaamse selectie.Sudhar vs. 't Hofje
Surinaamse Troefcall Bond

Copyright © 2015 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 460 keer Laatst aangepast op vrijdag, 18 december 2015 15:14

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 West United              
2 Papatam              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 Boma Star              
9 Caravan              
10 TOK