Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
zondag, 10 januari 2016 14:31

Nederlandse selectie verliest weer van Suriname

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De Nederlandse troefcall selectie heeft ook op de laatste wedstrijddag van vrijdag 8 Januari verloren van de Surinaamse selectie. De selectie van Suriname bestond uit spelers van het STcB bestuur en enkele vrienden.

Suriname startte sterk en nam in de eerste ronde een voorsprong van 26 punten, maar gelijk hierna kwam de Nederlandse selectie sterk terug en won 3 rondes op rij. Voor rust had de Nederlandse selectie een voorsprong van 11 punten, maar gelijk na de pauze werden de Surinamers wakker en wonnen de overige rondes 384-352. Het is ook bij de derde wedstrijd van de Nederlandse selectie niet gelukt om te winnen van de selecties van Suriname. Hoogste score voor Suriname was voor het koppel Henry Inderson - Lesley Linger met 54 punten. Hoogste score aan de zijde van Nederland was voor het koppel Astrid Foort - Bob Hertsberg met 55 punten. Er waren prijzen aanwezig voor de hoogste topscorers en de winnende ploeg.

Surinaamse Troefcall Bond hervat troefcall competitie
De troefcall competitie van de Surinaamse Troefcall Bond (STcB) wordt hervat op dinsdag 12 januari 2016. Er is nog 1 speelronde over dan is de competitie afgelopen. Na de competitie zal het Sterren toernooi van start gaan. Aan het Sterren toernooi doen de top zes ploegen mee.

Op dinsdag 12 Januari 2016 staan de volgende wedstrijden op programma: Sudhar vs. Olaria, The Joker Boys vs. Ekta, 't Hofje vs. Jai Gandhi, Formula vs. Victorie.

Op donderdag 14 Januari 2016 staan de volgende wedstrijden op programma: Kampoe vs. Trekkers, Kolibrie vs. Openbaar groen, Shaktie vs. Paloeloe.

Surinaamse Troefcall Bond

Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 429 keer Laatst aangepast op zondag, 10 januari 2016 14:58

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 West United              
2 Papatam              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 Boma Star              
9 Caravan              
10 TOK