Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
donderdag, 14 januari 2016 17:34

Sudhar semi kampioen STcB troefcall competitie

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Bij de start van de laatste ronde van de Surinaamse troefcall competitie is het toch de ploeg van Sudhar gelukt om semi kampioen te worden. Voor aanvang van de laatste ronde was de ploeg van Ekta op de tweede plaats met 1 punt voorsprong op Sudhar.

Ekta nam het op tegen The Joker Boys en Sudhar tegen Olaria. Het waren twee spannende wedstrijden, omdat beide ploegen nog kans hadden op het semi kampioenschap. Ekta startte haar wedstrijd slecht en had in de eerste ronde al een achterstand van zestien punten, maar het kwam goed terug in de tweede ronde dankzij een baunie die werd gegeven door het koppel Cyril Boedhoe - Kenneth Dilai.

Ondanks de Baunie had de ploeg van The Joker Boys een voorsprong van vijf punten en wonnen zij nog de derde ronde met groot verschil. Bij de start van de laatste ronde had The Joker Boys een voorsprong van 22 punten, die moeilijk in te halen was in 1 ronde. Dus was het kijken naar de wedstrijd van Sudhar tegen Olaria, omdat bij winst van Sudhar zij semi kampioen zouden worden. Deze wedstrijd was een gelijkopgaande strijd, Sudhar startte de wedstrijd met drie koppels en had dan nog in de eerste ronde een voorsprong van twee punten. Bij de start van de laatste ronde had Olaria een voorsprong van twee punten, dus waren alle ogen gericht op deze wedstrijd. Sudhar won de laatste ronde met 22-16 en zo de wedstrijd met vier punten verschil.

Ekta vs. The Joker Boys 66-103. Hoogste score bij Ekta was voor het koppel Cyril Boedhoe - Kenneth Dilai met 37 punten. The Joker Boys koppel Dharminderperad Krishnasing - Jurmen Best scoorde 35 punten. Sudhar vs. Olaria 81-77. Hoogste bij Sudhar was voor het koppel Sunildath Gokoel - Rewinder Somai met 24 punten. Aan de zijde van Olaria was koppel Samir Gobind - Remi Kisoor goed voor 31 punten.

Jai Gandhi vs. 't Hofje 79-70. Hoogste score bij Jai Gandhi was voor het koppel S. Jangbahadoor - Omperkash Beharie met 22 punten. 't Hofje koppel Joanne Sabajo - Ricardo Noslin maakte 25 punten. Victorie won regelmentair van Fomula, omdat zij niet voltallig was. Bij winst van Formula zouden zij nog deel uitmaken van het Sterren toernooi.

Met deze wedstijduitslagen is de top zes bekend geworden: 1. Kampoe, 2. Sudhar, 3. Ekta, 4. Paloeloe, 5. S.M.C., 6. Toppers. Op donderdag 14 januari 2016 staan de volgende wedstrijden (inhaal) op programma: Kampoe vs. Trekkers, Kolibrie vs. Openbaar groen, Shaktie vs. Paloeloe.

Op dinsdag 19 januari 2016 om 20:00u. zal het Sterren toernooi beginnen met de volgende wedstrijden: Kampoe vs. S.M.C., Sudhar vs. Paloeloe, Ekta vs. Toppers, Plaats: Sport cafe Munder (hoek kwattaweg en munderweg).

Surinaamse Troefcall Bond    

Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 322 keer

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 West United              
2 Papatam              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 Boma Star              
9 Caravan              
10 TOK