Top Banner
Brief QN sports inzake weigering cameraploeg door Inter Moengotapoe ------------- Nini Harpal Open worsteltoernooi met top match-ups ------------- Aanstelling trainers nationale selecties ------------- Badminton Nationale Jeugd Kampioenschappen succesvol afgerond ------------- Telesur verovert CTSS Plus veteranentitel
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
dinsdag, 02 februari 2016 02:13

Kampoe kampioen STcB Sterren toernooi

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Kampoe vs. Paloeloe Kampoe vs. Paloeloe

Kampoe is zondag kampioen geworden van het STcB (Surinaamse Troefcall Bond) Sterren toernooi. In de laatste ronde van dit toernooi kwamen Kampoe en Paloeloe tegen elkaar uit, waarbij de winnaar uiteindelijk kampioen zou worden.

In een spannende race trok Kampoe toch aan het langste eind 82-75. De kersverse Kampioen had in de derde ronde een voorsprong van elf punten. Paloeloe kwam in de vierde ronde sterk terug en won die met 18-14, maar kwam helaas zeven punten te kort. Kampoe werd dit seizoen voor de veertiende keer kampioen van Suriname. Verder won Kampoe ook het Warming-up toernooi en werd de wisseltrofee eigendom, omdat zij het voor de derde keer hebben gewonnen.

Hoogste score bij Kampoe was voor het koppel Chaitram Prasad - Dewperkash Sewak met 28 punten. Aan de zijde van Paloeloe was koppel Sandro Colli - Roel Stanton goed voor 26 punten. SMC versloeg Toppers met een verschil van drie punten 76-73. Ondanks dit verlies eindigde Toppers toch op de derde plaats. Hoogste score bij SMC was voor het koppel Parveen Phalai - Deepak Bhagwandien met 22 punten. Toppers koppel Allan Forster - Hendrik Soerokromo scoorde 26 punten.

Sudhar was met 72-62 te sterk voor Ekta. Sudhar koppel Leendert Kwasiba - Chandrekoemar Khoesial werd met 22 punten topscorer van de wedstrijd. Hoogste score bij Ekta was voor het koppel Kenneth Dilai - Henky Khemai met 18 punten. Eindstand Sterren toernooi: 1. Kampoe, 2. Paloeloe, 3. Toppers. 4. Ekta, 5. SMC, 6. Sudhar.

Verder waren er nog enkele vriendschappelijke wedstrijden zondag en de winnaars werden: Olaria, The Joker Boys, Victorie en Openbaar groen. Nadat vond de prijsuitreiking plaats, waarbij spelers, die vanaf het begin hun bijdragen hebben geleverd, werden gedecoreerd en gehuldigd in verband met het 30 jarig bestaan van de STcB. Daarna werden de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de verschillende toernooien. Dit jaar werd de Troefcaller van het jaar (MVP) Ramon Ramautarsing van Kampoe. Hij scoorde de meeste punten in de verschillende toernooien. Het geheel werd feestelijk afgesloten.(Foto: Ramon Ramautarsing)Ramon RamutarsingKampoeKampoe
Surinaamse Troefcall Bond

Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 429 keer Laatst aangepast op dinsdag, 02 februari 2016 02:19

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Broki              
2 Deva Boys              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 KD              
9 Happy Boys              
10 Jong Aurora