Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
dinsdag, 09 mei 2017 13:45

Mano Vasilda bij acclamatie herkozen tot voorzitter STcB

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Mano Vasilda Mano Vasilda

Mano Vasilda is herkozen tot voorzitter van de Surinaamse Troefcall Bond (STcB). Voor de STcB topman gaat zijn derde termijn in als voorzitter. Alle zeventien ploegen stemden unaniem met uitzondering van troefcall vereniging Shaktie die zich van stemming heeft onthouden. 

Er waren helaas geen tegen kandidaten voor deze bestuursverkiezingen. Het bestuur Vasilda is bezig de troefcallsport aantrekkelijk te maken door het "wenken" helemaal weg te werken en het "denken" te stimuleren. Dit is voor 85% gelukt.

Voor het seizoenjaar 2017/2018 hoopt het bestuur weer een spannende competitiejaar ervan te maken. Er zal strenger en meedogenloos worden opgetreden tegen ploegen die zich op een of andere manier strafbaar maken aan het wenken met het speelbord. In verre mate kan er zelf diskwalificatie plaatsvinden van zo'n vereniging.

Voor dit jaar hebben er zich twee nieuwe verenigingen aangemeld en zal er op dinsdag 16 mei 2017 de belangrijkste A.L.V. worden gehouden met als hoogtepunt Loting en Start van de competitie 2017/2018. Deze zal gehouden worden in Sportscafe Munder en aanvangen om 19.30u. Er zijn enkele belangrijke transfers in de maak en ploegen zullen zich ook dit jaar proberen zich optimaal te versterken.

Surinaamse Troefcall Bond

Copyright © 2017 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 298 keer

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 West United              
2 Papatam              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 Boma Star              
9 Caravan              
10 TOK