Top Banner
Brief QN sports inzake weigering cameraploeg door Inter Moengotapoe ------------- Nini Harpal Open worsteltoernooi met top match-ups ------------- Aanstelling trainers nationale selecties ------------- Badminton Nationale Jeugd Kampioenschappen succesvol afgerond ------------- Telesur verovert CTSS Plus veteranentitel
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
maandag, 22 februari 2016 03:17

Transvaal wipt SNL uit de SVB bekercompetitie

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
SNL vs. Transvaal SNL vs. Transvaal

Surinaams Nationaal Leger (SNL) is zondag in het Andre Kamperveen stadion door Transvaal uit de SVB (Surinaamse Voetbal Bond) bekercompetitie gewipt. Transvaal speler Donnegy Fer scoorde in de eerste helft het enige doelpunt na een prachtige set van Jerny Faerber.

Transvaal trainer Dennis Baino was vooral tevreden met deze overwinning en dat zijn jongens een ronde verder mogen bekeren. Baino gaf verder aan dat Transvaal veel kansen heeft verprutst en zodoende de wedstrijd voor zichzelf moeilijk had gemaakt. SNL trainer Donald Lieveld was vooral niet te spreken, maar gaf aan dat het verlies van zijn ploeg te wijten is aan de arbitrale leiding. 'Men wil dat Transvaal moet winnen', aldus Lieveld.

Zondag 21 februari werd ook de inhaalwedstrijd in poule Oost afgewerkt tussen Papatam en Notch. Notch won deze wedstrijd met 3-1 op het Papatam sportcomplex en zal nu in de knock-out fase uitkomen tegen Inter Moengo Tapoe. Vervolgschema SVB bekercompetitie: Inter Moengo Tapoe vs. Notch op woensdag 16 maart in het Dr.Ir.F.Essed stadion om 19.00u, Jong Rambaan vs. Robinhood op woensdag 16 maart in het Dr.Ir.F.Essed stadion om 21.00u, Voorwaarts vs. Excelsior op vrijdag 18 maart in het Dr.Ir.F.Essed om 19.00u, Leo Victor vs. Botopasie op vrijdag 18 maart in het Dr.Ir.F.Essed om 21.00u, WBC vs. West United op zaterdag 19 maart in het Dr.Ir.F.Essed stadion om 16.30u.

Indien een wedstrijd na de reguliere speeltijd gelijk is zullen er vrije trappen worden genomen vanaf de penalty stip. De Bekerfinale zal verlengd worden met 2 x 15 minuten indien de stand na de reguliere speeltijd gelijk is. De toegangsbewijzen voor de bekerwedstrijden zijn SRD 15,- per speeldag.SNL vs. Transvaal SNL vs. Transvaal
Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht

Lees 867 keer Laatst aangepast op maandag, 22 februari 2016 07:23

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Broki              
2 Deva Boys              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 KD              
9 Happy Boys              
10 Jong Aurora