Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
zondag, 12 februari 2017 22:43

FC Utrecht brengt bezoek aan Nacionello Sportpark

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De U17 jongens selectie van FC Utrecht heeft zondag een bezoek gebracht aan het Nacionello Sportpark. Dit in het kader van de vierhoekoefeninterlands wedstrijden tussen Natio U17, FC Utrecht, FC Twente en Curaçao dat maandag van start gaat.

Na te hebben getraind zorgde de organisatie van Nacionello Sportpark ook voor lunch voor de spelers en technische staf van FC Utrecht. Ook de Stichting Soccer Development Suriname (SDS) topman, Steven Dijksteel die aanwezig was zei dat dit initiatief speciaal voor de Surinaamse U17 nationale selectie in het leven is geroepen. 'Het gaat in dit toernooi niet om het winnen. Belangrijk is dat Surinaamse nationale U17 selectie deze oefeninterland wedstrijden goed gebruikt als voorbereiding van het WK-Kwalificatietoernooi. Wij zijn er om Suriname te ondersteunen', aldus Dijksteel.

Suriname speelt maandag in het Dr.Ir.F.Essed stadion de eerste wedstrijd tegen FC Utrecht, terwijl Curaçao en FC Twente de openingswedstrijd zullen spelen. Dit toernooi wordt woensdag voortgezet met de wedstrijden FC Utrecht tegen FC Twente en Suriname tegen Curaçao. Vrijdag wordt het toernooi afgesloten met de wedstrijd tussen FC Utrecht en Curaçao, terwijl Suriname dan speelt tegen FC Twente.

Voor wat het WK-kwalificatie toernooi betreft zit Suriname samen met Costa Rica, Canada en Cuba in een groep. De wedstrijden zullen van 21 april tot en met 7 mei 2017 gespeeld worden in het Maracana en Rommel Fernandez stadions in Panama City, Panama. Curaçao heeft ook het eindronde van het WK-kwalificatietoernooi gehaald en zit in een groep samen met Panama, Honduras en Haïti.

De nationale U17 voetbalselectie van Suriname bestaat uit de volgende geselecteerde spelers: Fhabrisio Saling, Demelcio Fer, Rivaldo Soesman, Clarence Belong, Donnevan Rellum, Rivaldo Doorson, Gideon Seymonson, Aziez Saino, Joshua Evelyn, Jaycee Marsidin, Chesron Aloewel, Jenairo Eenig, Archero Hoever, Bjorn Graves, Michiel Revales, Donjeul Macnack, Tyron Pinas, Jean-Paul Merswin, Lorenzo Nelom, Leroy Letnom, Damian Brunswijk, Amerigo Sale en Jamiro Heckbert.U17 selectie FC UtrechtCopyright © 2017 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 802 keer

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 West United              
2 Papatam              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 Boma Star              
9 Caravan              
10 TOK