Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
maandag, 13 februari 2017 23:19

Curaçao wint nipt, Natio U17 ontsnapt

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Natio U17 selectie Natio U17 selectie

Curaçao heeft een nipte 1-0 zege geboekt op FC Twente in de eerste wedstrijd in het vriendschappelijke interlandtoernooi, dat maandag in het Dr.Ir.F.Essed stadion begonnen is. Luchethly Vrutaal maakte in de 90e minuut het gouden doelpunt voor Curaçao.

De nationale U17 selectie van Suriname is in de tweede wedstrijd ontsnapt aan een nederlaag tegen Utrecht. Natio U17 was veel beter dan de Nederlanders in de eerste helft en ging zodoende verdiend met een 3-1 voorsprong rusten. Akit Hancer maakte in de 17e minuut de 1-0 voor Utrecht, maar nadien kwam Suriname heel sterk en wist te scoren via Chesron Aloewel, Jenairo Eenig en Brain Evelyn.

In de tweede helft begon natio U17 verdedigend te spelen en dit kwam duur te staan voor Suriname, want in de 60e minuut maakte Ayauba Khosia de 3-2 en even later schoot Achraf Zeddi de 3-3 binnen. Suriname had de kluts even kwijt en Utrecht zou zelfs op een 4-3 voorsprong komen via Randy Meeuwsen, die in de 82ste minuut doel trof. Suriname gooide hierna alle in de aanval en in de laatste minuut kon Rievaldo Doorson de 4-4 maken voor Suriname, hierdoor ontsnapte Suriname aan een nederlaag. (Foto's: Curaçao vs. FC Twente)Curaçao vs. FC TwenteCuraçao vs. FC TwenteCuraçao vs. FC TwenteCuraçao vs. FC TwenteCopyright © 2017 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 366 keer Laatst aangepast op maandag, 13 februari 2017 23:56
Marsosur