Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
dinsdag, 25 juli 2017 12:02

Happy Boys en Jong Aurora spelen finale 12e SVB Lidbonden toernooi

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Het zijn Happy Boys (kampioen Meerzorg) en Jong Aurora (semikampioen NGVB) die in de finale van de 12e SVB Lidbonden toernooi zullen strijden om het kampioenschap. Happy Boys werd poule winnaar nadat SCV (kampioen LSO) zich terug trok uit dit toernooi.

Conform het competitie reglement van de SVB brengt dit besluit van SCV met zich mee dat alle gespeelde wedstrijden van laatstgenoemde ploeg in de finale ronde ongeldig zijn verklaard. Het komend weekeinde wordt dit toernooi afgesloten met de finale wedstrijd tussen de winnaars van poule K (Happy Boys) en poule L (Jong Aurora).

De finale vangt aan op zaterdag 29 juli in het A.Kamperveen stadion om 16.30u. Hierna vindt de prijsuitreiking plaats. De winnaar van de finale wedstrijd is kampioen van het 12e lidbonden toernooi. De kampioen en de semikampioen komen in aanmerking voor een trofee, medailles en een geldsbedrag.

De topscorer van het toernooi is Dirk Esajas van Coronie Boys met 15 doelpunten en Manuel Kowid van Happy Boys de minst gepasseerde doelman met slechts 3 tegen doelpunten. Behalve Happy Boys en Jong Aurora promoveren Broki (kampioen NGVB) en Super Adjoema (kampioen Moengo) ook naar de hoofdklasse van de SVB, indien ze voldoen aan de clublicentie voorwaarden.

Copyright © 2017 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 208 keer

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Broki              
2 Deva Boys              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 KD              
9 Happy Boys              
10 Jong Aurora