Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
zondag, 30 juli 2017 02:12

Happy Boys kampioen 12e SVB Lidbonden toernooi

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Happy Boys vs. Jong Aurora Happy Boys vs. Jong Aurora

Happy Boys (kampioen Meerzorg) is zaterdagavond kampioen geworden van de 12e editie van het SVB (Surinaamse Voetbal Bond) Lidbonden toernooi. In het Andre Kamperveen stadion wist de kersverse kampioen de ploeg van Jong Aurora (semikampioen NGVB) te verslaan.

Alle doelpunten vielen in de eerste helft van de wedstrijd. Lorenzo Zoutkamp vond tot twee keer toe het net, terwijl Shaughnessy Martosoedarmo voor rust nog met een knaller zorgde voor de 3-0 eindstand. Zowel de kampioen als de semikampioen kwamen in aanmerking voor een trofee, medailles en een geldsbedrag. De topscorer van het toernooi is Dirk Esajas van Coronie Boys met vijftien doelpunten en Manuel Kowid van Happy Boys de minst gepasseerde doelman met slechts drie tegen doelpunten.

Behalve Happy Boys en Jong Aurora zijn Broki (kampioen NGVB) en Super Adjoema (kampioen Moengo) ook gepromoveerd naar de hoofdklasse van de SVB. Echter moeten deze vier gepromoveerde ploegen volgens de SVB wel voldoen aan de clublicentie voorwaarden.Happy Boys vs. Jong AuroraHappy Boys vs. Jong AuroraHappy Boys vs. Jong AuroraCopyright © 2017 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 268 keer

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Broki              
2 Deva Boys              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 KD              
9 Happy Boys              
10 Jong Aurora