Top Banner
Brain Evelyn scoort gouden doelpunt voor Natio U17 ------------- Nationaal badminton circuit 2017 ------------- Real Madrid haalt opgelucht adem ------------- Hamilton is volgens Bottas te kloppen ------------- PSG vernedert Barça
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647

Oema Soso is de kersverse vrouwen bekerkampioen van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB). In het Andre Kamperveen stadion wist de landskampioen in de finale met 2-1 te winnen van Ascona. Jamecia de Mees en Nathalia Menezes vonden voor Oema Soso het net.

Lees meer...

Oema Soso en Ascona zijn zaterdag doorgedrongen tot de finale van de SVB (Surinaamse Voetbal Bond) vrouwen bekercompetitie. In het Dr.Ir.F.Essed stadion won Ascona met 2-1 van Dosko. Orthea Riley nam beide Ascona doelpunten voor haar rekening.

Lees meer...

Landskampioen Oema Soso treft Merodia in de halve finale van het SVB vrouwen bekertoernooi. Zaterdag was Oema Soso in het Dr.Ir.F.Essed stadion met 4-1 te sterk voor Evita. Elvida Lammy en Sabrina Rigters scoorden elk tweemaal voor Oema Soso.

Lees meer...

Onderstaand artikel is ingezonden door de commissie vrouwenvoetbal van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB). Het team SRD heeft schriftelijk aangegeven dat zij niet instaat is deel te nemen aan het bekertoernooi.

Lees meer...

Voetbal is niet langer een sport voor mannen. In ons land is de Commissie vrouwenvoetbal onder leiding van het hoofdbestuurslid Bidjai MAnkoe in nagenoeg alle disricten bezig deze mooi sport te ontwikkelen.

Lees meer...

Het Interregionaal vrouwenvoetbaltoernooi van de SVB werd afgelopen weekend afgerond. In de finale zaterdag in het Dr. Ir. F. Essedstadion won Nickerie met 3-2 van Saramacca. In de strijd om de derde plaats won Para met 2-0 van Albina.

Lees meer...

De finalisten van het Inter Regionaal vrouwenvoetbaltoernooi in de verschillende regio’s zijn reeds bekend. In regio West plaatsten de vrouwen zich voor de finale door Coronie in een spannende en enerverende wedstrijd met 2-1 te verslaan.

Lees meer...

De Surinaamse Voetbal Bond is reeds gestart met het regionale vrouwenvoetbal toernooi. Voor een maximale uitbreiding heeft de Commissie Vrouwenvoetbal o.l.v. het hoofdbestuurslid Bidjai Mankoe, haar blikken gericht op vooral de districten.

Lees meer...

De Surinaamse Voetbal Bond (SVB) geeft uitvoering aan het strategisch plan van haar. In het strategisch plan is o.a. opgenomen dat in het jaar 2017 het aantal deelneemsters aan het vrouwenvoetbal met 50% moet zijn toegenomen.

Lees meer...

Oema Soso, vier keer op rij kampioen, heeft het SVB vrouwenvoetbal seizoen 2015 - 2016 zonder nederlaag afgesloten. Woensdagavond won Oema Soso de topper tegen semikampioen Ascona met 3-1 na met 0-1 achter te hebben gestaan bij rust.

Lees meer...
Pagina 1 van 6
Marsosur