Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
zondag, 14 augustus 2016 20:39

Merodia - AC Oema Soso & Ascona - Evita vroegtijdig afgefloten

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Spelers van Evita verlaten samen met hun coach het veld Spelers van Evita verlaten samen met hun coach het veld

Zowel de wedstrijd tussen Merodia en AC Oema Soso als Ascona - Evita zijn zondag bij de aanvang van de SVB vrouwenvoetbal competitie vroegtijdig afgefloten. Frappant is dat beide wedstrijden in de 22ste minuut van de eerste helft werden gestaakt.

In het Dr.Ir.F.Essed stadion begon hekkensluiter AC Oema Soso de wedstrijd tegen Merodia met slechts acht spelers. Vanwege een blessure kwam een der spelers van AC Oema Soso weg te vallen en werd deze wedstrijd bij een 0-0 stand in de 22ste minuut afgefloten door arbiter M. Biekman.

De wedstrijd tussen Ascona en Evita welke ook in de 22ste minuut werd afgefloten had een totaal andere rede. Arbiter D. Zebeda was genoodzaakt af te fluiten, omdat de doelvrouw van Evita, Farida Rozenblad een rode kaart kreeg, daar zij haar tegenstander opzettelijk een elleboogstoot had toegebracht.

Vervolgens gaf de trainer van Evita, F. van der Kamp zelf aan dat hij geen reserve doelvrouw heeft en dat hij zijn ploeg verder niet zal laten voetballen. De stand was op dat moment 1-0 voor Ascona. Shamaira Stoutenburg had in de vijftiende minuut reeds gescoord.

De topscorers: Jamecia de Mees (Oema Soso) 19 dlp, Monica Weegman (Merodia) 17 dlp, Andaya Landveld (Oema Soso) 11 dlp, Sabrina Righters (Oema Soso) 10 dlp.

Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 280 keer Laatst aangepast op zondag, 14 augustus 2016 20:52
Marsosur