Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
zaterdag, 16 september 2017 12:39

Ascona kampioen SVB senioren vrouwenvoetbal competitie

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Ascona is kampioen geworden van de SVB (Surinaamse Voetbal Bond) senioren vrouwenvoetbal competitie. Volgens trainer Daniel Monsanto speelde Oema Soso, die uiteindelijk met 1-0 verloor, het beslissingsduel voor het kampioenschap onder protest.

Monsanto geeft aan dat drie speelsters van Oema Soso werden geschorst, nadat er een ophef ontstond tussen enkele speelsters van Oema Soso en Ascona na de wedstrijd in de finaleronde, die in een 0-0 gelijkspel eindigde. De SVB deelde enkele pittige straffen uit aan de speelsters. Pamela Ansoe en Elvida Lammy van Oema Soso kregen een schorsing van drie wedstrijden, terwijl Sabrina Rigters een schorsing van vijf wedstrijden kreeg. Monsanto zegt verder dat het bestuur van de club niet eens was met deze sancties en ging in beroep tegen de straffen. De SVB kon het hoger beroep niet behandelen voor de beslissingswedstrijd, hierdoor speelde Oema Soso dit duel onder protest, geeft Monsanto aan.

Monsanto geeft wel aan dat Ascona heel hard gewerkt heeft voor het kampioenschap en verdiend kampioen is geworden, maar hij vindt dat als hij de drie speelsters ter beschikking had, dan kon de wedstrijd anders aflopen.

Copyright © 2017 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 122 keer Laatst aangepast op zaterdag, 16 september 2017 12:48

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Broki              
2 Deva Boys              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 KD              
9 Happy Boys              
10 Jong Aurora