Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647

Marcel Kittel heeft de vijfde etappe in de Ronde van Dubai gewonnen. Daardoor kroonde de Duitser van QuickStep, die al aan kop ging, zich ook tot eindwinnaar. De Nederlandse BMC-coureur Floris Gerts zat in de vlucht van de dag.

Lees meer...

John Degenkolb heeft de derde etappe in de Ronde van Dubai gewonnen. In de 200 km lange etappe naar Al-Aqah hield de Duitser zijn collega's in de massasprint achter zich. Marcel Kittel behield de blauwe leiderstrui.

Lees meer...

Marcel Kittel heeft ook de tweede rit in de Ronde van Dubai gewonnen. Net als in de openingsetappe was de Duitser van QuickStep de snelste in de massasprint en voor de tweede dag op rij was Dylan Groenewegen de eerste verliezer.

Lees meer...

Marcel Kittel is net als vorig jaar winnaar van de eerste grote massasprint van het seizoen geworden. De QuickStep renner bleef in Dubai Dylan Groenewegen van Lotto Jumbo en de Brit Mark Cavendish van Team Dimension Data net voor.

Lees meer...

Richie Porte is winnaar geworden van de Tour Down Under. De BMC renner zag zijn leidende positie in de laatste etappe niet meer in gevaar komen. De slotrit door de straten van Adelaide leverde niet geheel onverwacht een zege op voor Caleb Ewan.

Lees meer...

Richie Porte was al de leider in de Tour Down Under, maar de Australiër heeft er zaterdag in de voorlaatste etappe geen misverstanden over laten bestaan wie zondag als winnaar gehuldigd gaat worden.

Lees meer...

Caleb Ewan heeft ook de vierde etappe van de Tour Down Under gewonnen. De Australiër was na afloop van een rit over ruim 149 kilometer van Norwood naar Campbelltown opnieuw de snelste in een massasprint. Ewan won ook al de eerste en derde etappe.

Lees meer...

Caleb Ewan heeft zijn tweede ritzege geboekt in de Tour Down Under. De 22- jarige Australiër van Orica ging in de sprint van de derde etappe vroeg aan en gaf wereldkampioen Peter Sagan het nakijken. In de eerste etappe hield Ewan Danny van Poppel achter zich.

Lees meer...

Richie Porte heeft de tweede rit van de Tour Down Under gewonnen. Hij nam ook de leiding in het algemeen klassement. Porte sloeg zijn slag op Torrens Hill Road, de korte slotklim van de lastige etappe.

Lees meer...

In de eerste WorldTour-etappe van het nieuwe wielerseizoen heeft Danny van Poppel net naast de winst gegrepen. De Nederlander van Sky verloor in de Tour Down Under de sprint van Caleb Ewan. De Australiër was net iets sneller over de meet in Lyndoch.

Lees meer...
Pagina 1 van 32
Marsosur