Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
donderdag, 16 juli 2015 00:25

SWF organiseert lokaal worsteltoernooi

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De Surinaamse Worstelfederatie (SWF) organiseert op zondag 2 augustus een lokaal worsteltoernooi. Deze wordt gehouden in het Sportcomplex Kwatta vanaf 13.00 uur. Dit toernooi dient tevens ook als fundraisingsactiviteit voor de komende activiteit van de SWF, te weten de trainingsstage naar Nederland.

Op dit moment houdt de SWF ook haar centrale trainingen, waaraan de 15 beste worstelaars van Suriname mee doen. Uit deze trainingen zullen worstelaars geselecteerd worden om mee te gaan naar Nederland. Een van de eisen om geselecteerd te worden is meedoen aan het toernooi van 2 augustus.

Vrijwel alle toppers zijn van de partij op deze dag, onder andere Fernando Ghoerahoe (WV Meerzorg), Rafael Quartier, Arun Bihariesingh en Antonio Troenodikromo (WV Commewijne), Micha Willems, Patrick Tran van Can en Delano Muntslag (SC Tatami), Widesh Ramcharan, Ghanshaam Ramcharan, Mohamed Chiragally (Hind-Keserie), Soerdas Roepa en Rehiem Mohamed (Jai Hind). Een kaart kost SRD 15.
 
In de maand september is de SWF van plan om met haar beste worstelaars af te reizen naar Nederland voor een trainingsstage. Deze zal onder andere plaatsvinden bij de Nederlandse worstelscholen De Halter Utrecht, Kops Gym Amsterdam en Hercules Dordrecht. Daarnaast is er een worstelgala, Nederland versus Suriname part III. In 2013 won Suriname deze ontmoeting, in 2014 won Nederland. In 2015 gaat Suriname wederom voor de winst. Dit gala vindt plaats op zondag 27 september 2015 in Sportcentrum West te Rotterdam.

Surinaamse Worstelfederatie

Copyright © 2015 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 790 keer
Marsosur