Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
vrijdag, 24 juli 2015 18:25

Worsteltoernooi krijgt internationaal tintje

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Rob Nuij Rob Nuij

Het komend toernooi van de Surinaamse Worstelfederatie (SWF) krijgt een internationaal tintje. De Nederlandse zwaargewicht kampioen Rob Nuij is momenteel op bezoek in Suriname en zal op zondag 02 augustus 2015 in de hoofdpartij uitkomen tegen de zwaargewicht kampioen van Suriname, Delano Muntslag.

Nuij is meerdere malen kampioen geworden van Nederland, ook op de international politie en brandweer spelen. Verder is hij jaren terug ook naar Suriname geweest en geworsteld tegen oud-kampioen Amresh Bihariesingh. Muntslag won vorig jaar de titel in de zwaarste gewichtsklasse van Suriname.

Verder doen vrijwel alle topworstelaars van de actieve verenigingen van Suriname mee, waaronder die van Jai Hind, Hind-Keserie, Jai Hanoeman, Tatami, WV Meerzorg en WV Commewijne. Het toernooi begint om 13.00 uur en wordt gehouden in het Sportcomplex Kwatta. Als attractie treedt de muziekformatie Kishen Bholasing & Friends op, met als hoofdzanger Kishen Bholasing uit Nederland. Een kaart kost SRD 15 per persoon. Vrouwen en kinderen kunnen twee op 1 kaart.

Surinaamse Worstelfederatie

Copyright © 2015 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 376 keer
Marsosur