Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
vrijdag, 04 december 2015 15:07

Nationale worstelkampioenschappen voor de deur (update)

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De Surinaamse Worstelfederatie (SWF) zal op zondag 13 december 2015 haar jaarlijkse nationale kampioenschappen organiseren. Dit vindt plaats in het Sportcomplex Kwatta vanaf 11.00 uur. Vrijwel alle toppers van het afgelopen seizoen doen mee.

Er zal zowel in de jeugd- als de seniorenklasse wedstrijden zijn. De kampioenen in elke klasse mogen zich nationaal kampioen noemen. Dit jaar zullen heel wat jeugdworstelaars hun intrede doen in de seniorenklasse, wat de strijd spannender zal maken.

Ook enkele senioren willen een gewichtsklasse hoger worstelen. De weging en medische keuring vinden komende week plaats. Voor Nickerie is dat op vrijdag 11 december in de zaal van WV Jai Hind. Voor de clubs van Paramaribo en omstreken vindt de weging plaats in het SOC-gebouw op zaterdag 12 december.

Vroeger vond de medische keuring, weging en loting op de dag van de NK plaats, wat uren kostte en vermoeiend was. Sinds vorig jaar vindt deze eerder plaats. Een kaart voor deze kampioenschappen kost SRD 15. Vrouwen en kinderen kunnen 2 op 1 kaart. Met de nationale kampioenschappen sluit de SWF het worstelseizoen 2015 af. Het seizoen begint in januari dan met de Opo Yari-meeting.

Surinaamse Worstelfederatie

Copyright © 2015 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 326 keer Laatst aangepast op vrijdag, 04 december 2015 15:12
Marsosur