Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
donderdag, 19 mei 2016 19:20

Izri Don vs. Mansour Mogadam bij SWF Internationaal Worstelgala 2016

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Donovan Dongo Donovan Dongo

De SWF organiseert op zondag 12 juni 2016 in de Anthony Nesty Sporthal haar jaarlijkse Internationaal Worstelgala. De bestuur van de SWF heeft kunnen bewerkstelligen dat ondanks de precaire situatie in het land, dit toernooi toch voortgang heeft.

Dit jaar zal in de hoofdpartij uitkomen de Iraniër Mansour Sedaghet Mogadam en de Surinaamse reus Donovan Dongo. De Iraniër Mansour woont en werkt in Nederland. Hij is een zwaargewicht en is niet bang voor geen enkele uitdaging.

Mansour is ook Nederlands kampioen geweest in zijn klasse. Dongo, die nog ongeslagen is op de worstelmat in Suriname, is na de nationale kampioenschappen van 2012 gestopt met worstelen en stapte over naar het gewichtheffen, waar hij ook de top heeft bereikt.

De superzwaargewicht Izri Don maakt nu zijn comeback op de worstelmat na bijkans vier jaar. Hij traint al maanden heel intensief met zijn worstelschool SC Tatami onder leiding van Iwan Muntslag. ‘Als je in Suriname komt vechten tegen Donovan Dongo, dan worstel je niet met de Surinaamse reus, maar met een Surinaams monster’, is de boodschap van Dongo aan Mansour.

Naast de hoofdpartij zijn er een aantal toppartijen met de lokale worstelaars. Van rematches, revanches tot uitdagingen. Het belooft heel spannend te gaan worden. Dit toernooi is het eerste voor dit jaar en daarom zijn de atleten enorm enthousiast om mee te doen.

De kaarten voor dit evenement kosten SRD 25. Voor vrouwen is dat SRD 15 en kinderen tot 10 jaar hebben gratis toegang. De wedstrijden beginnen om 14.00 uur.Mansour Sedaghet MogadamSurinaamse Worstel Federatie

Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 550 keer Laatst aangepast op donderdag, 19 mei 2016 19:46
Marsosur