Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
woensdag, 25 maart 2015 00:15

Groot deel buitenlandse worsteldelegatie al in Suriname

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Een groot deel van de buitenlandse delegatie voor het Olibis Internationaal Worstelgala is al gearriveerd in Suriname.

Zondagavond zijn gekomen uit Nederland worstelaar Robbie van Straten en Olympisch scheidsrechter Ron Visser. Maandagavond landde de delegatie uit India na een lange reis vanuit Delhi via Amsterdam in Suriname. Deze bestaat uit de worstelaar Pardeep Kumar en coach Subhash Chand. Woensdagavond komen de laatste buitenlanders aan in Suriname. Tot deze delegatie behoren Melvin van Suijdam en Alex Paulanyi uit Nederland en Manuel Lorenz uit Duitsland.

In zijn eerste boodschap vertelt de bescheiden Indier Kumar dat hij hier gekomen is om te winnen en zijn tegenstander Van Suijdam zeker zal verslaan. Zijn coach Chand geeft aan dat ze in India een heel goede voorbereiding achter de rug hebben voor dit toernooi. Onder leiding van Chand zijn eerder twee Indiers naar Suriname gekomen, te weten Joginder Kumar en Sandeep Kumar. ‘Joginder was een professional van topklasse, maar ik kan je zeggen dat Pardeep beter is dan Sandeep’, zegt de coach.
 
De lokale Surinaamse jongens die internationale partijen zullen worstelen zijn Rafael Quartier, Patrick Tran van Can, Mohamed Chiragali, Soerdas Roepa en Fernando Ghoerahoe. De Nickeriaanse Widesh Ramcharan, worstelaar van het jaar 2014, is uitgevallen door een ribkneuzing opgelopen tijdens de training afgelopen week. Het internationaal worstelgala georganiseerd door de Surinaamse Worstelfederatie (SWF) wordt gehouden op zondag 29 maart 2015 in de Anthony Nesty Sporthal. Een kaart kost SRD 25, kinderen betalen SRD 10. De poorten gaan om 11.00 uur open, het gala begint om 12.00 uur.

Surinaamse Worstel Federatie

Copyright © 2015 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 398 keer Laatst aangepast op woensdag, 25 maart 2015 00:23
Marsosur