Top Banner
Brain Evelyn scoort gouden doelpunt voor Natio U17 ------------- Nationaal badminton circuit 2017 ------------- Real Madrid haalt opgelucht adem ------------- Hamilton is volgens Bottas te kloppen ------------- PSG vernedert Barça
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
donderdag, 26 maart 2015 15:50

Persconferentie en matchmaking Olibis internationaal worstelgala

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Pardeep Kumar vs. Melvin van Suijdam Pardeep Kumar vs. Melvin van Suijdam

De Surinaamse Worstelfederatie (SWF) organiseerde vanmorgen een persconferentie in het SOC-gebouw in verband met het Olibis Internationaal Worstelgala, welke gehouden zal worden op zondag 29 maart 2015 in de Anthony Nesty Sporthal.

Op de persconferentie waren alle buitenlandse worstelaars en hun coaches aanwezig, alsook de Surinaamse jongens die zullen uitkomen in internationale partijen. De Indiase worstelaar Pardeep Kumar is nationaal kampioen van India in zijn klasse. Hij komt uit de deelstaat Haryana. De spraakzame Kumar traint 6 dagen per week, volgens zijn coach Subhash Chand. Deze coach is geen onbekende in Suriname. Zelf heeft hij tussen 2006 en 2008 in ons land gewoond en als trainer en arbiter gefungeerd van de SWF. Kumar gaf zijn tegenstander, de Nederlander Melvin van Suijdam, mee dat er op de mat bepaald zal worden wie beter is. Van Suijdam daagde hem uit door te zeggen dat hij hem zeker zal pakken. ‘Ik ben momenteel topfit’, zegt de van huis uit ook professionele MMA-vechter. Van Suijdam begon zijn carrière als Brazilian Ji Jutsu-vechter en doet de laatste 4 jaren aan worstelen.

Andere interessante partijen zijn de rematches tussen Fernando Ghoerahoe (WV Meerzorg) en de Duitser Manuel Lorenz en Patrick Tran van Can (Tatami) en de Nederlander Alex Paulanyi. Tijdens het worstelgala ‘Nederland versus Suriname part 2’ in September 2014 in Rotterdam, wonnen zowel Lorenz als Paulanyi hun wedstrijden van de Surinamers. Onze jongens hebben beloofd na goed terug te komen in eigen land. De nationaal kampioen 86kg, Rafael Quartier (WV Commewijne), komt uit tegen de Nederlander Robbie van Straten. Verder komen Lorenz en Paulanyi voor een tweede keer in actie op deze dag en wel tegen de Nickerianen, respectievelijk Mohamed Chiragali (Hind-Keserie) en Soerdas Roepa (Jai Hind).

Volgens SWF-voorzitter is er na 3 jaar wederom een Indiase worstelaar naar Suriname gehaald. De federatie heeft er alles aan gedaan om dit toernooi te laten slagen. Er is om de arbitrage te versterken, de Olympische scheidsrechter Ron Visser uit Nederland naar Suriname gehaald om het scheidsrechtersteam te versterken. De toegang is SRD 25 per persoon, kinderen betalen SRD 15. Het evenement begint om 12.00 uur.

Matchmaking:
1. Jair Ramkisoen Jai Hind vs. Sahiel Satram Jai Hanoeman.
2. Stephan Brunings WV Commewijne vs. Nilesh Poeran Hind-Keserie.
3. Soerdas Roepa Jai Hind vs. Alex Paulanyi KSV Simson Landgraaf.
4. Fernando Ghoerahoe WV Meerzorg vs. Manuel Lorenz Kops Gym/Amsterdam.
5. Bryan Smith WV Meerzorg vs. Akaash Ramdien WV Commewijne.
6. Rohit Shri WV Meerzorg vs. Alex Tjok Kiem Fa SC Tatami.
7. Antonio Troenodikromo WV Commewijne vs. Ghanshaam Ramcharan Hind-Keserie.
8. Akshay Mohan Jai Hind vs. Rietish Lachman Tatami.
9. Yannick Willems SC Tatami vs. Remie Padarath Jai Hind.
10. Ryan Padarath Jai Hind vs. Marciano Tsang WV Meerzorg.
11. Micha Willems SC Tatami vs. Rehiem Mohamed Jai Hind.
12. Rafael Quartier WV Commewijne vs. Robbie van Straten De Halter/Utrecht.
13. Alex Paulanyi KSV Simson Landgraaf vs. Patrick Tran van Can SC Tatami.
14. Manuel Lorenz Kops Gym/Amsterdam vs. Mohamed Chiragali Hind-Keserie.
15. Pardeep Kumar Haryana/India vs. Melvin van Suijdam Kops Gym/Amsterdam.

Surinaamse Worstelfederatie

Copyright © 2015 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 460 keer
Marsosur