Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
vrijdag, 04 december 2015 10:45

ZV Mengao pakt game 1 in herkansing serie

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
ZV Mengao vs. FC Internacional ZV Mengao vs. FC Internacional

ZV Mengao heeft game 1 in de herkansing serie, om zich te kunnen plaatsen voor de SZVB hoofdklasse futsal finale, gewonnen van FC Internacional. Donderdagavond in de ANS wist ZV Mengao na een 1-3 ruststand goed terug te komen en tenslotte met 5-3 te winnen.

Beide hoofdklasse ploegen startte het duel sterk, maar het zou ZV Mengao zijn die eerst het initiatief zou nemen door in de 18e minuut via Giovanny Waal op voorsprong te komen. De vreugde van ZV Mengao was slechts van korte duur, omdat Ivanildo Misidjan gelijk na een minuut bij een counter van FC Internacional de 1-1 scoorde. Alsof dat niet genoeg was vielen ook de tweede en derde doelpunt van FC Internacional in de 20ste minuut. Vahid Vinisie nam die goals voor zijn rekening.

In de tweede helft is ZV Mengao uit een ander vaatje gaan tappen en scoorde, maar liefst vier keer om de eindstand te tillen naar 5-3. Giovanny Waal ging voor zijn tweede van de avond. Ook Vangellino Sastromedje en Waldemir Palneta 2X waren trefzeker voor Mengao.    

In de eerste klasse verloor ZV Zwaluw ’96 grandioos van FC Internacional 2 en wel met 2-10. Miguel Darson van Internacional 2 werd topscorer met 3 doelpunten. Ook hier is de seriestand om de herkansing, voor deelname aan de eerste klasse futsal finale, 0-1.  

In de tweede klasse is de seriestand tussen FC Exces II en Kabel Boyz 2 1-1 gelijk. FC Exces II kwam woensdag in game 2 sterk terug en won van Kabel Boyz 2 met 2-3. In de veteranen klasse is de seriestand om de herkansing tussen Styx MN - Wasgo 1-0. In de Ismay van Wilgen sporthal zegevierde Styx MN met 5-2. Clifton Sandvliet van Styx MN werd topscorer met 2 doelpunten.  ZV Mengao vs. FC Internacional Copyright © 2015 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 372 keer Laatst aangepast op vrijdag, 04 december 2015 11:02

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 West United              
2 Papatam              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 Boma Star              
9 Caravan              
10 TOK