Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
maandag, 07 december 2015 02:58

ZV Mengao en Styx spelen hoofdklasse futsal finale

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
FC Internacional vs. ZV Mengao FC Internacional vs. ZV Mengao

ZV Mengao heeft zondagavond in de Anthony Nesty Sporthal kunnen zorgen voor de uitschakeling van FC Internacional. Ook in game 2 van de herkansing bewees ZV Mengao het meerdere van FC Internacional te zijn en zegevierde met 2-3.

FC Internacional stond bij rust knap voor met 2-0. In de tweede helft kwam ZV Mengao sterk terug en brachten doelpunten van Giovanny Waal, respectievelijk in de 26ste om 37ste minuut ploegen op 2-2. Met nog zes seconden te gaan kreeg ZV Mengao een 10 meter strafschop welke werd benut door Marcos Da Costa Correa; 2-3. Met deze overwinning heeft ZV Mengao de seriestand gebracht naar 2-0 en zal zij in de finale voor het kampioenschap uitkomen tegen titelverdediger Styx.

In de eerste klasse futsal competitie is de seriestand tussen FC Internacional 2 en ZV Zwaluw’96 1-1. Game 2 tussen deze twee ploegen bleef in de reguliere speeltijd 0-0. Na verlenging won Roche Sadhoe dit duel voor Zwaluw’96. Een beslissende game 3 zal dus bepalen wie naar de finale zal gaan.

In de tweede klasse heeft FC Exces II na penalties met 8-6 gewonnen van Kabel Boyz LG 2. Topscorer met een hattrick werd Jurgen Vierklau van Exces II. De seriestand is nu 2-1 in het voordeel van Exces II. Laatstgenoemde zal in de finale uitkomen tegen FC United.
     
In de veteranen klasse verloor Wasgo met 0-4 van Styx MN. Ailton Paiva van Styx MN werd met twee doelpunten topscorer van de wedstrijd. Hier is de seriestand 0-2 voor Styx Mn en zal zij dus in de finale uitkomen tegen Club Noord. (foto: FC Internacional 2 vs. Zwaluw'96)FC Internacional 2 en ZV Zwaluw'96
Copyright © 2015 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 445 keer Laatst aangepast op maandag, 07 december 2015 03:02
Marsosur