Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
zondag, 26 maart 2017 09:44

SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

SZVB (Surinaamse Zaalvoetbal Bond) In- en overschrijvingen competitiejaar 2017: Donderdag 13 april tot en met vrijdag 28 april 2017, Anthony Nesty Sporthal - bestuurskamer SZVB. Inschrijvingen zijn mogelijk in de Hoofd, Eerste, Tweede en Derde klasse.

Afspraken tabel 19.00 - 21.00u. Fase 1 donderdag 13 en dinsdag 18 april voor alle verenigingen, fase 2 dinsdag 25 april en vrijdag 28 april voor alle verenigingen. Formulieren: moederlijsten, lidmaatschap-, overschrijvings- en mutatieformulieren zijn te verkrijgen op de website van de S.Z.V.B. www.szvb.sr en op aanvraag per email. 

Vereisten fase 1 :
Zowel bestaande als nieuwe verenigingen dienen in te leveren:
1. Lidmaatschap formulier
2. Een kopie stortingsbewijs van het inschrijfbedrag op rekening van de Surinaamse Zaalvoetbalbond Rek. no.: DSB 0132.519. Let op: Na 18 april zijn de inschrijvingen gesloten.

Fase 2:
1. Digitaal ingevulde formulieren en uitgeprint. Indien hier niet aan wordt voldaan zullen de stukken niet geaccepteerd worden.
A. Nieuwe verenigingen dienen in te leveren:
- Inschrijfformulier (moederlijst): digitaal (via email adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) en uitgeprint met handtekeningen

B. Lidverenigingen dienen in te leveren:
- Inschrijfformulier (moederlijst): digitaal (via email adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) en uitgeprint met handtekeningen
- Mutatieformulier: te verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2. Voor iedere nieuwe speler/official: 1 uittreksel uit het geboorteregister of kopie legitimatiebewijs of kopie rijbewijs.

3. Administratiekosten:
A. Voor iedere nieuwe speler en official:
a. Nieuwe verenigingen: SRD 10,- per nieuwe inschrijving
b. Lidverenigingen: SRD 20,- per nieuwe inschrijving
B. Voor iedere speler ingeschreven met een overschrijfformulier: SRD 20,-.

Inschrijfbedrag
Het inschrijfbedrag t.b.v. de Hoofd klasse, Eerste klasse, Tweede klasse en Derde klasse is voor 2017 vastgesteld op SRD 3.500,- te voldoen 1 keer. De andere mogelijkheid is om tijdens Fase 1 SRD 2.500,- te voldoen en vervolgens in de eerste ronde per wedstrijd SRD 125,- te betalen bij de tafelofficial.

Overschrijving van spelers
Te voldoen aan de SZVB door de vereniging waarnaar de speler is toegetreden:
1. Volledig ingevuld en getekend overschrijfformulier in 2-voud
2. SRD 20,- t.b.v. administratiekosten
3. Transfer fee van SRD 175,- voor Hoofdklasse transfers en SRD 125,- voor transfers in de overige klassen.

Maximale Transferbedragen
Voorstel voor de verenigingen onderling:
- Voor spelers die overschrijving nemen naar de Hoofd klasse geldt als transferbedrag SRD 600,=
- Voor spelers die overschrijving nemen binnen de Hoofd klasse geldt als transferbedrag SRD 800,=
- Voor overige overschrijvingsgevallen geldt als transferbedrag SRD 400,=

Bepalend zal zijn voor het transferbedrag, de klasse waarin de speler gedurende het competitiejaar 2016 heeft gespeeld.

Aantal spelers en officials
- Er mogen maximaal 22 spelers ingeschreven worden waarvan er max. 14 spelers, inclusief doelman, worden opgeroepen voor het meedoen aan een wedstrijd.
- Er mogen maximaal 5 officials worden ingeschreven waarvan maximaal 3 op de bank mogen plaats nemen tijdens een wedstrijd.

Overdracht, fusies en naamaanpassing
In alle gevallen van overdracht, fusies en naamaanpassing zal er door de vereniging welke zich voor het nieuw competitiejaar inschrijft, een vergoeding van SRD 1.000,= moeten worden voldaan aan de SZVB

Overige bepalingen
1. Maximaal negen bij de Surinaamse Voetbal Bond (SVB) geregistreerde Topklasse veldvoetballers per SZVB team. Hiervan mogen maximaal zeven spelers per SZVB wedstrijd voorzien worden van een rugnummer. De bij de SVB geregistreerde Topklasse spelers per 1 april 2017 vallen onder deze categorie. Peildatum voor tussentijdse inschrijvingen is ook 1 april 2017.

2. Twee of meerdere gelieerde teams met aanverwante naam kunnen zich inschrijven voor de SZVB competitie. Het is echter niet mogelijk dat deze twee teams met een aanverwante naam en dezelfde bestuursleden in te schrijven in dezelfde klasse. Teams uitkomende in de hoofdklasse en eerste klasse (verder te noemen ‘A team’) mogen spelers van een gelieerd team uitkomende in een lagere klasse (verder te noemen ‘B team’) inzetten tijdens hun wedstrijden. Alleen spelers geboren na 1 april 1994 komen in aanmerking om ingezet te mogen worden binnen deze regeling. A teams die van deze regeling gebruik zullen maken mogen maximaal 20 spelers inschrijven. Voorwaarde is dat het gelieerd B team dezelfde naam draagt van het hoofdteam onderscheiden door een ‘2’ en dezelfde bestuursleden heeft als het A team.

3. Per team mogen er maximaal 4 niet ingezetene buitenlanders (niet de Surinaamse nationaliteit bezittend) worden ingeschreven. Deze spelers dienen evenwel een geldig overschrijvingsbewijs afgegeven door de bond van herkomst te overleggen. Ingezetene buitenlanders mogen ongelimiteerd worden ingeschreven, deze spelers dienen een bewijs van verblijf te overleggen bij inschrijving.

4. Scheenbeenbeschermers zijn verplicht in alle klassen.

5. De hoofdklasse wedstrijden zullen conform de Fifa richtlijnen van 2x 20 min “levende” tijd worden gespeeld.

6. Identificatie bij wedstrijden zal slechts door een geldig identiteitsbewijs (origineel paspoort, rijbewijs, id kaart) mogelijk zijn.

Contactpersonen
- Commissaris competitie: dhr. Riaz Habiboellah: 7606605 email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Coördinator competitie: dhr.Ameet Binda email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Contactpersoon teams: dhr.Max Breinburg: 8860808

Surinaamse Zaalvoetbal Bond

Copyright © 2017 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 456 keer

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Broki              
2 Deva Boys              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 KD              
9 Happy Boys              
10 Jong Aurora