Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
dinsdag, 10 oktober 2017 18:01

Spanningen rondt de Suriname Cup aan het stijgen

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Danny Gummels, de directeur van Club Neutraal (CN) is nu druk bezig met de voorbereidingen van de Suriname Cup met als thema "Go for Gold", het derde evenement van de Suriname Triple Crown races.

De Suriname Cup zal gehouden worden op zondag 29 oktober te Nancy’s Horsetrack gelegen aan de Jesserunweg. De "Go for Gold" staat voor niets anders dan het behalen van de Triple Crown. Heel uniek van de Suriname Cup is dat deze paardenrace puur zal gaan om de uithoudingsvermogen van het paard.

Op deze dag zullen alle klassen een tweehonderd meter langer zijn in vergelijking met de Neutraal Derby. De Suriname Cup zal opgebouwd worden door 5 races nl. de A-klasse over een afstand van 1400 meter, de B-klasse met een afstand van 1200 meter, de C-klasse met een afstand van 1000 meter, de D-klasse met een afstand van 800 meter, de E-klasse met een afstand van 800 meter.

De spannigen rond de renstallen zijn nu heel hoog. Er zijn nu drie paarden Bugatti, Skor en Valano die zullen terugkomen met de bedoeling de thema "Go for Gold" waar te maken. In tegenstelling daarop zijn er nog heel wat andere paarden die kunnen zorgen voor hele grote teleurstellingen voor de daarboven genoemde renpaarden. In de E-klasse hebben we dan Marco en Messi die Bugatti het niet makkelijk zullen maken.

In de B-klasse zijn Rising Pegasus en Princess die veel tegenstand zullen bieden aan Skor en in de A-klasse staan Custom Made en Sultan die Valano geen makkelijke toegang zullen bieden naar de Triple Crown.Tariq Abdoelrahman

Copyright © 2017 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 111 keer

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Broki              
2 Deva Boys              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 KD              
9 Happy Boys              
10 Jong Aurora