Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647

De loting voor de kwartfinale van de Champions League heeft een paar bijzonder interessante ontmoetingen opgeleverd. Zo speelt Arjen Robben met zijn Bayern München tegen titelverdediger Real Madrid en neemt FC Barcelona het op tegen Juventus.

Lees meer...

FC Barcelona heeft woensdag gedaan wat niemand nog voor mogelijk hield. De Catalanen werden in Parijs compleet weggespeeld, maar poetsten de Fransen in eigen huis met 6-1 van het veld. In Dortmund was Benfica een speelbal van Borussia Dortmund.

Lees meer...

Hoewel het er na één helft niet op leek, kunnen Real Madrid en Bayern München toch met een gerust hart naar de return toewerken. De Koninklijke won de eerste wedstrijd in de achtste finale thuis met 3-1 van Napoli.

Lees meer...

Met Angel Di María in de hoofdrol heeft Paris Saint-Germain dinsdagavond een masterclass gegeven tegen FC Barcelona. De Franse kampioen overklaste in eigen huis de Catalanen en wonnen met 4-0. Di María scoorde twee keer.

Lees meer...

Barcelona is in Nyon bij de loting voor de achtste finales van de Champions League gekoppeld aan PSG. Bayern München moet het opnemen tegen Arsenal. De speeldagen van eerste wedstrijden in de achtste finales zijn 14, 15, 21 en 22 februari.

Lees meer...

Een vervolg in de Champions League behoorde al niet meer tot de mogelijkheden voor Tottenham Hotspur, maar een punt tegen CSKA was voldoende om plaatsing voor de Europa League af te dwingen. Het werden, zonder Vincent Janssen, drie punten.

Lees meer...

In groep C van de Champions League was alles al beslist. Winnaar Barcelona won op de laatste speeldag met 4-0 van Borussia Mönchengladbach en Manchester City speelde thuis met 1-1 gelijk tegen Celtic. 

Lees meer...

In groep A van de Champions League, waarin de kaarten al deels geschud waren, hebben Arsenal en Paris Saint-Germain (beide al geplaatst voor de tweede ronde) met 2-2 gelijkgespeeld. Cavani zette PSG op 0-1 door de bal bij de tweede paal binnen te glijden.

Lees meer...

Bayer Leverkusen vergezelt Monaco naar de volgende ronde. De Duitsers moesten zich eerder op de avond op bezoek bij hekkensluiter CSKA Moskou tevredenstellen met een gelijkspel: 1-1. Door de nederlaag van de Spurs bleek dat voldoende.

Lees meer...

Borussia Dormund is dankzij een 1-0 thuiszege op Sporting Portugal al zeker van de achtste finales. Sporting, met Castaignos en Zeegelaar in de basis en Dost na rust als invaller, moest na de 1-0 van Ramos (kopbal) in de achtervolging.

Lees meer...
Pagina 1 van 9
Marsosur